Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sista veckan

Nu går vi in i Fs sista vecka här hemma innan han börjar jobba. Dock så har han tagit ut mycket semesterdagar som blev över sen i somras redan i november så snart är han hemma hos oss igen. Över jul är han föräldraledig och då ska vi upp till Umeå och spendera mysiga veckor med nära och kära. Längtar ihjäl mig. Vi funderar på att döpa Jason när vi ändå ska dit så att alla (eller ja, dom flesta) familjemedlemmar vi har kan delta på dopet. Vi har redan en dopklänning till honom så det enda som saknas är egentligen att boka kyrka. Det kommer inte att bli någon stor ceremoni utan bara litet och intimt. Och förhoppningsvis i samma kyrka som jag och F gifte oss sommaren 2013. Tänk vad fort tiden går! Då var vi nygifta och nu två och ett halvt år senare så är vi nyblivna föräldrar. Vi pratar förresten redan om syskon, haha.. Tror inte att det kommer att dröja allt för länge innan Jason blir storebror (oavsett om jag försöker förneka det för mig själv, haha). Så bebissjuka som vi båda är! Och jag som sa att jag inte skulle vilja bli gravid igen på flera år… 😉 Det är ju inte själva graviditeten jag vill ha i och för sig utan det som kommer utav den. Både jag och F har syskon med bara något/några år mellan och det är ju en av dom största gåvorna man kan få här i livet. Någon att leka med, någon att vara nära. Ja, ni vet. Aja, ni lär ju märka hur det hela slutar. Tycker bara att det känns så knäppt att vi REDAN pratar om det. Vi njuter iallafall till fullo av bebisbubblan. Att ha barn är det mest fantastiska jag har upplevt. Varje sekund blir plötsligt så dyrbar och jag vill spendera all tid med mitt fina, lilla barn. 

Första vagnpromenaden är gjord och den gick inte allt för bra. Jason vill gärna vara med och titta på omgivningen så han var rätt missnöjd när han tvingades ligga där i, haha.. Som tur är så somnade han efter en stund. 

Vi spenderar större delen av våra dagar i soffan. Men det är ju precis så det ska vara nu! Ska köpa mig en bärbar dator nu denna vecka så att jag lätt kan jobba och blogga från soffan nu framöver. 

Och vi äter mest lite ”snabbare” mat här hemma. Som går snabbt och kan ätas i soffan! Sesamnuggets från Hälsans Kök och ris är en favorit. Mums!

Och fina @bebisuggs på instagram skickade denna present till vår lilla pojke, tack snälla du!!//Även Philips Avent skickade en ”välkommen-till-världen”-gåva till honom. Jättetack! Vi blir så glada för alla överraskningar. Napparna har jag för övrigt hört sjukt mycket bra om så hoppas att vår lilla kille gillar dom =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish