Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

BB-besök och familjemys

Godmorgon finaste ni!

Hoppas att ni har sovit gott och att allt är bra med er. Här mår vi bara bra och lillen låter sina föräldrar sova ut ordentligt. Bara små uppvak för mat och blöjbyte så är han nöjd. Vi är lyckligt lottade med världens snällaste bebis. <3 

Igår var vi på BB och gjorde PKU-test samt kollade Jasons höfter och hörsel på ena örat. Allt såg superbra ut denna gång och det var en lättnad. Förmodligen så hade det bara fastnat lite fostervatten/fett i örat som gjorde att just den sidan inte gick igenom när vi gjorde det sist. Barnmorskan vi träffade sa även att det är vanligt att barn inte går igenom så tidigt och att man helst ska göra hörseltestet när dom är ett par veckor gamla. Dock så är detta en ekonomisk fråga och därför gör dom fortfarande proverna på BB och inte hos BVC. Jag fick amma honom under hela tiden som hörseltestet utfördes (för att han skulle hålla sig lugn) och det var riktigt skumt att göra det framför barnmorskan! Jag kommer nog aldrig att bli en person som ”vågar” göra det offentligt då det känns som en privat grej för min del. Tycker det är lite tråkigt att jag känner så då det är bland det naturligaste i världen. Känns dock lite för ”naket” för mig att bara slänga fram bröstet sådär. Alla är vi olika. Men jag är helt klart FÖR att amma offentligt om man vill och kan (vet att några undrade hur jag ställde mig till den saken). =)

Annars så ringde vi faktiskt BVC och bokade en tid. Dom hade knappt några lediga tider och särskilt inga som funkade med Fs arbetstider! Så tråkigt! Men besöket blev inbokat till ett par veckor framåt iallafall. Ska bli kul att få åka dit för första gången. Blir inget hembesök för vår del som jag vet att dom gör hos många andra. Mest för att vi har valt ett BVC som ligger rätt långt bort då vi hört mycket bra om det. Tycker det är viktigt med bra personal osv när det kommer till sådana saker. Ska förresten skriva ett eget inlägg kring min upplevelse av Varberg (då vi som sagt åkte dit och födde istället för att föda här i Göteborg efter rekommendationer från er). Kan rent spontant säga att vi inte kunde ha haft det så mycket bättre – men ja, mer om det senare för er som är sugna på att veta mer. 

Hoppas ni får en jättefin dag! Och vi hörs såklart lite mer under dagen. Kramis <3

Pappa, lilla burriton i vagnen och en bit av vår fina bil utanför ICA igår. 

En stolt mamma påväg till bilen från BB. Är så glad att vi gick igenom testerna denna gång då jag varit lite orolig kring att vi inte gjorde det sist. Vagnen är från lekmer.se och det är en Stokke Crusi.

En vit topp av min favoritmodell hade jag igår! Från BIKBOK! Och en kofta som är min mammas gamla + billiga, snygga och sköna brallor från H&M – 149:-//Och till lunch blev det vegansk chorizo från anamma med pasta gjord helt på ärtor och sallad. Så gott och inte allt för onyttigt. 

Och som ni ser så ger Jason tummen upp för amningen, haha.. Nejmen allvarligt så är det SÅ mysigt. Trodde verkligen aldrig att jag skulle tycka det men gruvar mig redan för att sluta amma honom längre fram. Att hjärnan kan ställa om så när man får upp sitt barn på bröstet!? Galet!  

Missade helt denna väggen i korridoren till förlossningen i Varberg när vi var där för att föda! Kanske inte så konstigt då jag hade sådana sjuka värkar då, hehe. Men så kul att det går en lång navelsträng längst hela väggen!//Min älskade lilla familj <3

En helt otroligt stolt pappa! Och framförallt redan världens bästa pappa. Han har bytt varenda blöja sedan vi kom hem och vi brukar skoja om att det är dags för mig att börja träna snart så att jag har koll nu när han ska börja jobba.. <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish