Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Godmorgon!

Hej fina ni!

Ny vecka och det innebär att Jason har funnits hos oss i sex dagar. Hur fort går det inte!? Imorgon är det alltså en vecka sedan jag födde barn.. Galet. Vill någon stoppa tiden!? Får panik när jag tänker på att Fs veckor hemma snart är slut och han ska tillbaka till jobbet. Önskar vi kunde vara en liten familj här hemma utan att någon behövde vara borta om dagarna. Älskar att bara vara i denna bubbla. 

Har känt mig rätt ensam sedan jag blev mamma. Längtar hem till min familj uppe i Umeå och vill bara flytta hem NU genast. Det blir verkligen en helt annan känsla när jag faktiskt har barn själv. Sen så känns Umeå betydligt tryggare också som familjestad – förmodligen mest för att jag är född och uppvuxen där själv. Dock så älskar jag Göteborg, det är den finaste staden i Sverige enligt mig! Men allt har ju sina för och nackdelar. Man får prioritera helt enkelt. 

Hormonerna går upp och ner och jag gråter och skrattar om vartannat. Det är ju helt normalt såhär ett par dagar efter förlossning och det slog mig som hårdast igår kväll när jag bara var så ledsen helt utan anledning och grät floder. Jag var egentligen inte ens ledsen utan kände mig bara skör och oförstådd. Typ. Eller ja, jag kan nog inte ens sätta fingret på exakta känslan. Man måste nog ha fått barn själv för att förstå vad jag menar. Kanske inte så konstigt egentligen att man drabbas av dessa hormoner – att bli förälder är ju trots allt det största som kan hända en. Jag känner mig lyckligast i världen iallafall och kan sitta och se på min bebis i timmar utan att tröttna. Brukar alltid ta med mig mobilen till soffan när jag ska amma, mest för att jag ska kunna skrolla genom instagram eller facebook ifall jag skulle bli lite uttråkad (ibland kan han liksom äta i en hel timme, haha) – men det slutar alltid med att jag sitter och tittar på honom och ler för mig själv. Eller gråter lyckotårar för den delen. Skulle kunna titta på honom i en hel evighet utan att trötta. Mitt vackra, perfekta, älskade lilla barn. Mitt allt och mitt liv. 

Idag ska vi som sagt tillbaka till Varberg för kontroller – uppdaterar er sen om hur det gick. Ska även passa på att inhandla en termometer. Kan ju vara bra att ha när man har en liten hemma. Lite senare idag tänkte jag också visa napparna och lite annat som vi kom hem med igår. Så kika in senare. Kramar till er! Önskar er en helt underbar start på veckan. <3

Alltså känslan av sina egna kläder.. Oslagbart! Kroppen är verkligen magisk. Så skönt var det att kunna dra en ”normal” tröja över magen iallafall. 

Mina älskade killar <3

Och första bilturen igår var magisk. Och Jason var SÅ duktig. Sov hela turen och vi hann med att köra bilen genom en briljanttvätt, handla mat, köpa nappar och lite annat smått + inhandla gardiner och handtvål. Så skönt att få lite ”måsten” gjorda. Och så skönt att ha en så otroligt snäll bebis. 

Han fick åka i babyskyddet och det är ju så smidigt att det passar i vagnen. Vagnen är från lekmer.se och det är en Stokke Crusi. Vi är SÅ nöjda med den. 

Till lunch fick det bli hämtmat i form av macka med pesto och grönsaker + fräsch sallad. Så gott! 

Mammas allt.. <3 Tänk att jag är din mamma!? Grinade massor igår också för att han en dag kommer bli stor och flytta hemifrån.. Haha.. Vill att han ska vara liten föralltid. 

Och till middag blev det tacos som F slängde ihop. Vi åt vid vardagsrumsbordet såklart så att lilla bebis kunde vara med och mysa i soffan intill. <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish