Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Megatuttar och sovmorgon

Hej fina ni!

Hoppas allt är bra med er. Precis som rubriken lyder så gillar vår kille att ha sovmorgon. Han har lite småknäppa rutiner och gillar att vakna varannan timme fram till klockan tre på natten ungefär. Efter det går han in i en riktig djupsömn och då vaknar han inte förrän vid åtta/nio-tiden. Så nätterna är rätt vakna men på morgonen så är det fritt fram att sova ett par timmar. Jätteskönt! Som sagt så är både jag och F rätt utvilade och det känns kanon. Trodde att det skulle vara mycket ”värre” än såhär första tiden men det har trots allt varit hyfsat smärtfritt och vi känner oss mest lyckliga och nykära. Både i varandra och i vår son. 

Sen så har jag fått världens (ursäkta språket men) JÄVLA megatuttar. Herregud! Och jag som tyckte att jag hade riktigt stora bröst redan innan. Ser ut som om jag har gått och skaffat mig ett par rejäla silikonbröst, haha. Dom är ömma och svullna också men amningen funkar kanon och han äter sig riktigt mätt när han väl äter. Har fått lite små, små sår längst ut på bröstvårtorna också men dom syns knappt och känns inte än så länge. Vi får hoppas att det håller sig så och inte blir så mycket värre. 

Idag ska vi ut på nappjakt då vi märkte under natten vilken guldgruva nappen är. Trodde inte att han skulle ta napp så tidigt men det gör han! Och då blir han så lugn och trygg direkt på något vis. Dock så är det bara en (av alla våra 40 nappar vi har typ, haha) som han tar och den fick jag med i en tidning eller babybox. Den är helt genomskinlig och det står inget märke på den tyvärr. Men ska kika i butik idag och hoppas på att finna några som han tar iallafall. Vi tänkte köpa lite olika märken och testa oss fram. 

Imorgon ska vi tillbaka till Varberg och göra lite kontroller. Jasons ena öra gick inte igenom hörseltestet medan det andra örat fick 8/8 i ”betyg”. Dom trodde att det berodde på att han hade fosterfett i örat och att det skulle ge med sig över helgen. Hoppas det iallafall! Sen ska vi kika lite på hans höfter och leder också. Tiden har vi redan på morgonen så det ska bli spännande att se hur det funkar att ”göra morgon” tidigt med en så liten bebis och hur vi lyckas ta oss iväg. Känner jag oss rätt så lär vi vara uppe redan klockan sex bara för att inte komma för sent, haha. 

Önskar er en underbar dag! Vill så gärna bloggabloggablogga och har SÅ sjukt mycket att dela med mig av men hinner knappt just nu mellan amningarna och bebisgoset. Tiden flyger verkligen iväg såhär i början. Har iallafall tagit fram min förlossningsjournal så att det ska bli enklare att skriva ihop förlossningsberättelsen. Ska försöka göra det nu till veckan som kommer. Kram <3

Imorse medan bebis och pappa sov en stund så passade jag på att ta en lång och skön dusch. Underbart! Jag blöder nästan ingenting längre och kroppen återhämtar sig galet fort. Denna bild är alltså tagen nu tre och ett halvt dygn efter förlossningen. Hur sjukt!? Ska skriva mer om kroppen lite senare i ett eget inlägg så håll utkik//Och igår gjorde F sushi till middag och vi myste framför en film innan läggdags. Drog fram massor med smågodis och choklad också, mums! 

Och dessa tossor fick vi hem igår tillsammans med massor av kläder till mig. Hade ju lagt en stor beställning på H&M förra veckan. Ska visa allt för er eftersom! Skönt att ha lite nytt i garderoben. Något jag tänkte på under graviditeten var förresten att tossor förmodligen är ett sådant där ”onödigt” köp som man mest gör för att det är gulligt men herre så bra dom är! Han har ju superkalla fötter i perioder och dom värmer mer än ett par vanliga sockar. 

Och lekmer.se har vi också fått blombud ifrån. En stor och en liten bukett. Så otroligt fina! Älskar färgerna. Tack snälla ni <3

Jason och Zelda myser mer än gärna tillsammans i soffan. Hon har verkligen blivit en ”lillmamma” och ska hela tiden ha koll på honom när han gnyr eller gråter. Sen ska hon pussa och slicka honom i princip hela tiden också och han ser mest chockad ut hela tiden och spärrar upp ögonen till max för att se vad som händer.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish