Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fem favoriter

1. Oatlys ”creme fraich” och ”matlagningsgrädde” – har nämnt dessa förr men dom är värda att nämnas miljarder gånger till. När man har upptäckt dessa så kan man spara på både sig själv, kor/kalvar och natur. Helt fantastiska i matlagning och smakar precis som mejeriprodukter i favoritgrytan eller såsen. Mums!

2. Maria Nilas hårvårdsprodukter – Jag vet inte vad jag gjorde innan dessa! Sulfat och parabenfria, helt veganska, gjorda i Sverige, doftar sockervadd, är dryga, inte allt för dyra och ja.. listan kan göras lång. Men helt fantastiska är dom och går att köpa bland annat HÄR, HÄR och HÄR (adlinks).

3. Persikoserien från The Body Shop – När jag fick veta att dom bara fanns under en tidsbegränsad period så köpte jag typ upp halva sortimentet och har alltså fortfarande några oöppnade krämer och ”parfymer” här hemma. Den bästa doften i hela världen och man får så mycket komplimanger när man bär dom. 

4. Mina träningsskor – Har en hel del skor nu och jag älskar dom allihop. Favoritmärket är som ni kanske vet NIKE. 

5. Vår underbara dator – Den är nog två och ett halvt år gammal nu men har aldrig svikit trots att den går varm här hemma dag ut och dag in. Världens bästa!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish