Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lördag

Första natten hemma är avklarad och den har varit rätt så vaken förutom mellan fyra och nio nu på morgonen. Vår lilla snuttiga bebis vill verkligen bara sova nära och precis intill, vilket han också får. Jag var så rädd till en början att över huvud taget blunda i skräck om att han inte kommer att andas längre när jag vaknar. Som tur är så däckade jag av tröttheten till sist och kom på mig själv med att jag sover oerhört lätt nu. Minsta lilla gny eller rörelse från honom så tittar jag till honom halvsovandes. Fantastiskt vilket mammahjärta man har som kvinna. Att kroppen liksom ställer in sig på att gå ner i djupsömn direkt man får en chans att sova men samtidigt så är man så oerhört lättväckt. En barnmorska på BB beskrev det exakt så för mig och jag trodde väl inte riktigt på det men ja, det är exakt så! På dom få timmarna jag har lyckats sova är jag iallafall otroligt pigg. Vi har en jättesnäll och lugn liten kille här hemma och vi njuter av varenda sekund. Tuttglad är han också och äter gärna ofta och mycket. Om bara någon timme så har han funnits hos oss i hela tre dygn – vilket egentligen inte alls är så mycket men känns som en hel evighet. Vad gjorde vi ens innan han kom till världen? Känns som om han har varit här föralltid. 

Idag får vi faktiskt vårt första besök och jag hade gärna velat vänta lite längre men känner ändå att det är okej då dessa familjemedlemmar bara har vägarna förbi och ville passa på att träffa honom. En kort stund borde iallafall gå bra trots att allt är så nytt även för oss. Vill förresten försöka komma ut lite rätt snart också – en sväng till affären eller vad som helst. Bara för att man faktiskt ska ”våga sig ut” och inte fastna hemma och bli för feg. Tror faktiskt att det är lätthänt. Men ja, å andra sidan så är det ingen brådska med det heller. Vi hinner med allt så småningom. 

Hoppas ni får en helt underbar lördag allihop! Stor kram från oss <3

Igår sov snutten i vaggan rätt länge själv och då passade vi på att äta pizza till middag framför repriser av Lyfällan, Paradise Hotel och Inte OK. Jag drack typ tre klunkar cola innan jag insåg att allt jag äter/dricker faktiskt går ut till honom nu via mjölken. Tror inte att det är någon fara men kändes trots allt lite onödigt IFALL att han skulle få ont i magen eller så. Är så rädd om honom. Dricker ju dock aldrig läsk i vanliga fall heller men var så sugen igår. Tur att suget stillades snabbt, haha. 

Och fick såå fina blommor från tjejerna på LOPPI igår också. Tack snälla, fina ni! Hur vacker och höstig är inte denna bukett!? Stor är den också. Jättetack!

Och såhär har vi spenderat vår förmiddag. I soffan med massor av mys. Jag älskar verkligen tillvaron och känslan av att vara en liten familj. Så kände jag i och för sig redan innan men med en mini här hemma blir det ännu mer påtagligt. <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish