Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Babynest från Carena

Just detta babynest (som finns i flera olika färger) finner ni HÄR till ett riktigt bra pris. //I samarbete med lekmer.se

För några dagar sedan så fick bebis hem detta underbara babynest. Det blir vårt tredje nest här hemma men tror att det blir perfekt då vi kan ha ett i vardagsrummet, ett i sovrummet och ett i vagnen. Självklart kan man ju flytta dom fram och tillbaka också men har hört från flera mammor att det är smidigt att ha iallafall två stycken i hemmet. 

Tycker att designen på detta är otroligt fint. Älskar färgerna och mönstret. Sen gillar jag att det har lite högre kanter än dom andra vi har. Känns tryggare på något vis. Detta kommer från märket Carena som har väldigt mycket fint och prisvärt. Det finns allt från barnvagnar till reseprodukter och skötbord. Otroligt fina grejer! Ni kan spana in hela sortimentet HÄR. Även en resesäng som blir perfekt till våra resor fram och tillbaka till Umeå har vi fått hem och den är också från just märket Carena. Tänkte visa upp den i ett inlägg lite längre fram så håll utkik. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish