Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Nextory

I samarbete med Nextory så tänkte jag tipsa er om ett enkelt vis att få tillgång till ljudböcker och e-böcker. Jag älskar att läsa och ibland känns det smidigt att kunna göra det på iPaden eller helt enkelt vara ute och promenera samtidigt som man har sin favorit i öronen via hörlurar. Hos Nextory hittar ni tusentals titlar på både e-böcker och ljudböcker som man både kan lyssna och läsa offline när man ex. reser. Tjänsten har inte heller någon bindningstid vilket verkligen ger ett plus i kanten enligt mig!

Jag kommer helt klart att lyssna på ljudboken ”GREY” av E L James nu i höst. Har hört mycket bra om den och den verkar riktigt spännande! Så den kommer att få hänga med ut i headsetet när jag går mina barnvagnspromenader efter bebis ankomst. 

Just nu så erbjuder jag er en månad helt gratis i samarbete med Nextory om ni registrerar er HÄR. Länken går direkt till registreringssidan och kampanjkoden är redan ifylld. Om ni inte går in via länken så behöver ni ange ”GABRIELLA” för att ta del av erbjudandet. Om ni följer länken så är dock som sagt kampanjkoden redan ifylld. Det är ingen bindningstid på tjänsten.

Här satt jag och hundarna och klurade på vilken bok vi skulle läsa. Finns ju huuur många som helst! Så kul att man kan välja och vraka bland massor med titlar. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish