Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sista helgen utan bebis?

Ja, det hoppas jag verkligen att det är. Folk som säger att det är påfrestande att gå över tiden har verkligen rätt – för det är det! Både fysiskt och psykiskt. Och det är ju fasiken inte lätt att bära runt på 15 kilo extra dag ut och dag in heller. En kamp att hitta en skön sovställning, jobbigt att ställa sig upp, konstant tryck nedåt mot urinblåsan och elektriska stötar i bäckenet. Vet faktiskt ärligt talat inte om det känns värst rent fysiskt eller psykiskt just nu. Har iallafall bestämt mig för att fortsätta vara så positiv som möjligt och målet är inställt på att få föda i början av november. Då har vi alltså gått två veckor över tiden. Och sker det före så är det bara en bonus. Ska unna mig långa, sköna duschar, mycket sömn, god mat och tid för mig själv nu den lilla tiden som är kvar. Bara må helt enkelt. 

Igår blev det en hel del springande upp och ner i trappor och jääääklar vilka sammandragningar jag fick av det! Anledningen till varför var faktiskt inte att jag gjorde det frivilligt utan att hissen hemma hos oss hade gått sönder. Trodde nästan att värkarna skulle sätta igång där ett tag, haha.. Annars avslutade vi kvällen med indisk takeaway (igen!?) då vi båda var så sugna på det. Sen åkte F till gymmet och jag kollade på solsidan och slökollade igenom instagram. 

Denna morgon startar vi med ett besök hos barnmorskan. Samma vanliga ska göras – lyssna på hjärtat, mäta magen och kika så att bebis har det bra där inne. Hoppas att ni får en superfin start på denna vecka allihop och att ni inte har allt för mycket måndagsångest. Stor kram till er alla <3

Vaggan är från lekmer.se, chokladsmältaren är en present från DIMODA, porslinet där frukten ligger från inwhite4you.se, matgrupp från furniturebox.se, matta från ellos.se och kannan är Mateus. 

Vi myste till det ordentligt denna helg med frukt och smält choklad. Så gott! F är världens bästa som fixar allt medan jag bara ligger i soffan och gottar mig, haha.. 

 Även söndagsfrullen fick jag serverad. Lyx! Tokgoda mackor med vegoskinka från Astrid och aporna + massor med grönsaker, ost och juice. Mums!

Gick runt och sprayade denna goding på typ ALLT här hemma. Vi dammsög och vädrade också. Blev ett rejält lyft på typ fem minuter och lägenheten kändes genast 100 gånger fräschare. Stort tips. Ni finner den hos washologi.se.

Passade på att fota magen lite också när vi ändå var igång. Sängen finner ni HÄR (adlink) och vi köpte den komplett med alla tillbehör för cirka 6000:-, ett riktigt kap! Sängkläderna är från Odd Molly och inwhite4you.se.

Tog oss såklart ut med hundarna även igår. Var sådan vacker kvällssol! Kolla min navel förresten! Ni ska veta vilken inåtnavel jag hade innan jag blev preggo. Kroppen är fantastisk!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish