Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Halloweenmasker från coolstuff.se

I samarbete med coolstuff.se så tänkte jag tipsa er om att kika in på deras hemsida nu inför Halloween. Dom har så extremt mycket roligt att välja och vraka bland så det är inte klokt! Allt ifrån masker, dräkter och maskeradkläder till smink och peruker. Jag och F fick hem maskerna nedan och fick oss ett riktigt gott skratt när vi tog på oss dom, haha. Den roligaste var helt klart zombiemasken! Den är otroligt läskig och kändes verklig när man tog på sig den. Snacka om att man kan skrämma upp någon ordentligt när det är Halloween-dags! Ni kan spana in hela utbudet inför Halloween HÄR

Catwomenprylarna finner ni HÄR och zombiemasken finner ni HÄR

En höggravid zombie!? Haha.. Till och med F sa ”alltså den där masken är faktiskt läskig på riktigt”. Och jag instämmer helt! Riktigt kul att dom har fått till det så verkligt.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish