Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

WASHOLOGI

Dessa produkter har jag hunnit testa nu igår och jag är helt kär i dom. Doftar så magiskt och gillar ni doften av fräscht och nytvättad så kommer ni att bli lika frälsta som jag. Sen älskar ju jag verkligen att tvätta och fixa och att få göra det med dessa gav en riktig lyxkänsla i badrummet. Ni kan läsa mer om deras produkter på deras hemsida HÄR och även spana in hela utbudet då det finns lite olika typer av tvättmedel, mjukmedel och linnevatten. Även olika dofter! 

Alla produkterna är lätt biologiskt nedbrytbara och närproducerade. Dom är väldigt koncentrerade och gör tvätten ren även vid låga temperaturer. Innehåller inga färgämnen heller. Superbra enligt mig och jag gillar verkligen både nytänkandet och dom fina förpackningarna. 

Ni kommer som sagt till hemsidan HÄR. //Inlägget är i samarbete med washologi.se

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish