Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Underbara söndag

Hej fina ni!

Idag är det söndag vilket faktiskt innebär att bebis beräknade födelsedag är här! Wiii! Nu är vi i mål! Max två veckor till och det är MAX – sen är vår lilla kille här. Gud vad jag tjatar och tjatar om detta varje dag men ni förstår nog varför 😉 Väntan är olidlig! Vi njuter iallafall av lugnet före stormen och idag kanske vi tar oss ut och äter på restaurang som en liten sista date innan bebbe är här. Hade varit mysigt! Men vi får se hur måendet är och hur mycket jag orkar. Känner mig så stor och tung så vill helst bara gömma mig hemma i soffan, haha. 

Igår startade vi dagen med portabelloburgare som grillades på ett café i vårt hus när F gick ut på första svängen med hundarna strax efter att vi hade vaknat. Jag stod i duschen när han kommer hem och ropar ”älskling, ska vi äta burgare till frukost/lunch?!” – och jag som precis stod och funderade på vad vi skulle äta sa såklart ja. Vem tackar nej liksom!? Superlyxigt och gott att starta dagen med iallafall. Och skönt att slippa laga mat en lördagsförmiddag. Resten av dagen glodde vi på serier och vi tog även en tur med bilen till skogen där hundarna fick springa löst. Mot kvällen handlade vi hem massor med mat och fyllde kyl och frys. Känns otroligt skönt att ha det gjort också innan bebis är här! 

Annars så har jag inte några känningar alls mer än dom sammandragningarna jag har haft senaste veckorna. Hoppas hela tiden på att dom ska utvecklas till något starkare men oftast så avtar dom bara igen efter en stund. Tror iallafall att det är ett tecken på att kroppen börjar bli redo. 

Önskar er en jättefin söndag. Stor kram till er!

Här stod F och skar iordning massor med svenska äpplen och morötter som vi tog med oss som snacks till skogen//Och Dexter vilar i soffan som alltid <3

Jag och magen och Dexter i soffan. Byxorna är från H&M och tröjan är från BIKBOK =)

Och burgarna som var helt otroligt goda, muuums! Och lite chips på sidan fick man också. Portabellosvampar är verkligen supergoda att använda till vegoburgare. Sen fick man med en dricka vid namn ”caliente” också som var riktigt stark av chili (!!). Så god och annorlunda! Tallrikar från innwhite4you.se och kannan är Mateus.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish