Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntShopping

Nattlig shopping och indiskt

Hej fina! 

Tänkte bara kika in och skriva att jag hoppas att ni alla har haft en riktigt bra fredagskväll och start på helgen. Mannen kom hem vid tiotiden från jobbet med indisk takeaway som vi mumsade i oss framför reprisen av ”Inte OK”. Tycker det programmet är så himla kul! Nu ska vi ut med hundarna på en nattlig promenad och sen blir det hopp i säng. Förmodligen kommer vi att kika på någon film eller liknande i sängen på iPaden också trots att det är så sent. Imorgon är det ju trots allt lördag som innefattar sovmorgon och mys. Passade på att klicka hem lite smått till mig själv nu ikväll också. Snart är ju gravid-tiden över och garderoben kommer att gå varm av alla klädbyten igen, haha. Fy så jag har längtat efter att få känna mig snygg igen i mina kläder. Har ju bott i linne och mjukisar nu sista tiden. Klickade även hem tossor till bebis och sockar och tshirt till mannen. Här nedan ser ni det jag köpte till mig själv. Sov gott älskade vänner. <3

Snygga och enkla basplagg kan man inte få för mycket av! Och jag som älskar uringat och vringat (har typ alltid det som ni kanske vet) kände att klänningarna var helt perfekta för mig. Strax över 100:-/styck kostar dom bara dessutom. Vilka kap! Och byxorna är ju också perfekta, älskar den typen av brallor. Allt är från H&M.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish