Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En kväll ute

Drog på oss myskläder igår och åkte ut till skogen/havet där hundarna fick springa av sig ordentligt. Så himla mysigt! Och det är helt tomt på folk där så man får verkligen vara i det tysta lugnet en stund. Får mig nästan att sakna Umeås skogar lite, haha. Men underbart var det och riktigt fint höstväder med kvällssol. 

Fjodor och hundarna påväg tillbaka in i bilen när det är dags att åka hem. Hundarna hatar att åka hem från detta ställe. Men det förstår jag! Så lyckligt som dom ränner runt, runt i cirklar och leker. 

Får värma sig i halsduken en stund =) 

Och F ba ”alltså jag ser så rolig ut när jag ler, jag ser typ hög ut eller något” och sen en stund efter det ”alltså jag har typ blivit gammal, kolla mina rynkor”. Haha, dog av skratt.  

Och en liten pussbild på det också såklart. Den första vi har tagit ihop på flera, flera månader. Särskilt fin blev den inte heller men jag bjuder på den 😉

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish