Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sovmorgon och "kött"färssås

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er. Mannen är ledig idag så vi passade på att sova ut imorse och gjorde sedan lunch i form av ärtpasta och ”kött”färssås. Så gott! Det är ju en av mina favoritmaträtter som ni kanske vet. Skulle kunna leva på det! Och vet att jag inte är ensam 😉 Och det är ju så kul att kunna göra den i flera varianter och även med lite nyttigare alternativ än just ”vanlig” pasta. 

Nu är F iallafall iväg och tränar och hämtar paket så jag tänkte passa på att få bort lite mail, fixa inlägg och greja här vid datorn. Lite senare ska vi ta en tripp till solariet och även passa på att åka till havet för att rasta av hundarna. Dom får ju inte allt för långa promenader nu om dagarna när jag knappt kan eller orkar röra mig, haha. Idag är det fyra dagar kvar till BF och alla jag följer och har följt under graviditeten har nu fått sina små förutom ett par stycken. Snacka om att jag blir bebissjuk när jag ser alla söta bilder på dom nyfödda. Snart har vi en egen här hemma! Vi skojade förresten lite igår om att vi säkert kommer att råka bli gravida rätt snabbt igen efter att bebis är ute. Preventivmedel är inte riktigt vår grej då jag som jag skrivit tidigare aldrig skulle använda mig av något med hormoner (typ ppiller, pstav osv) och även kopparspiral och kondom går bort på grund av lite olika anledningar. Vi tänkte iallafall prova Natural Cycles men skulle vi bli gravida igen inom närmsta tiden skulle det nog inte göra så mycket. Jag tror på att allt som händer gör det av en mening. Är dock sjukligt leds på att vara gravid och skulle helst vilja vänta i kanske två/tre år tills det är dags för syskon. All creds till dom som blir med barn när deras bebis är några månader gammal. Ni gör det bra! Förstår knappt hur ni orkar gå runt och vara preggo i ett och ett halvt år (!!) när jag själv känner att jag knappt orkat dessa nio månader, haha. Men alla upplever ju graviditeten olika också å andra sidan. Och tänk vad skönt att ha allt detta med barn ”bortgjort” och klart nu vid denna ålder. Skulle dock säkert bli sugen på en sladdis när jag är typ 35 då istället – man vet ju aldrig! Nu spårar jag ur lite här känner jag.. =)

Igår när F kom hem från jobbet så gjorde han förresten SÅ goda muffins med äpple och kanel. Helt veganska dessutom! Vi hade inga ägg hemma då det är något vi väldigt sällan köper men hade däremot ägg-ersättning som vi aldrig använt tidigare. Har nog aldrig ätit godare muffins! Otroligt goda blev dom! Tänkte slänga upp receptet lite senare i veckan så kika in då. Han är verkligen världens bästa som ställer sig och bakar mitt i natten efter ett långt arbetspass. Sen satt vi bara i soffan och drack té, fikade och pratade tills klockan var typ två på natten. 

Önskar er en jättefin dag och stor kram till er allihop! <3 

Denna produkt landade förresten i brevlådan igår och den har varit så efterlängtad. Det är en form av kräm från Australien som är berikad med bland annat papaya och bivax. Helt underbar är den! Kan lindra allt från getingstick till sår som har svårt att läka och vårtor. Häftigt va!? Den finns att köpa bland annat HÄR (adlink). Jag är redan såld på den och den doftar gott också. Testade den på mitt trasiga nagelband igår och det var helt läkt imorse. 

Och dagens lunch åts framför ”BRON”. Vi har rätt många avsnitt att se ikapp och jag älskar när det är så! Att man liksom kan starta ett nytt direkt istället för att lääängta tills nästa vecka för att det är så spännande.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish