Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Morrocan Miracle hårserum

I samarbete med maybeauty.se så fick jag hem detta hårserum. Morrocan Miracle hårserum innehåller essentiella fettsyror som långvarigt återfuktar och vårdar ditt hår. Serumet används för att få ett lätthanterligt, levande och skinande hår med extra lyster. Det innehåller dessutom en bunt med bra ingredienser; arganolja, mandelolja, olivolja och linfröolja. Det är även fritt från parabener, sulfater, mineral olja, ethylene oxide, sodium cloride och phospater. 

Jag testade produkten efter att jag hade duschat igår och den är riktigt lätt att använda! Håret torkar dessutom snabbare av den och det blir lättare att borsta ut. Jag låter alltid håret självtorka lite innan jag börjar med hårtorken och efter att det hade fått vila lite inlindat i en handduk så tog jag cirka tre-fyra droppar och gnuggade in mellan handflatorna. Fördelade sedan från topparna och uppåt i håret innan jag torkade med hårfönen. Har man lite fetare hår så får man vara lite försiktigare vid appliceringen. Då räcker det att lägga lite i topparna. 

Jag tycker att produkten var helt underbar! Håret blev lättare att reda ut och jag upplevde det som mycket mer följsamt och fyllt av lyster. Jag har rätt torrt och frissigt hår och fick mycket ny glans. Det var dessutom lättare att locka håret efter att jag hade torkat det. Ett plus i kanten är dessutom att serumet luktar supergott! Kommer helt klart att fortsätta använda det och kan varmt rekommendera det till alla. 

Just nu får ni 30% rabatt på hårserumet om ni använder koden ”Gabhair” i kassan. Ni kommer till sidan där ni kan läsa mer och beställa HÄR

Såhär ser serumet ut! I mitt hår behövdes tre/fyra droppar av det men då har jag även väldigt torrt hår som sagt. Har man redan mycket glans i håret och kanske lite fetare hår så räcker det nog med en/två droppar skulle jag tro. Man får testa sig fram.

Efter att håret hade fått självtorka i handduken en stund så gnuggade jag in några droppar olja mellan handflatorna och fördelade från topparna och uppåt. Sedan torkade jag håret som vanligt med hårfönen och avslutade med att kamma ut det och styla det. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish