Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGraviditeten

Fem dagar kvar till BF..

Hej vänner!

Imorgon är F äntligen ledig. Som jag har längtat! Han har ju jobbat hela helgen så vi har inte spenderat så mycket tid ihop dom senaste dagarna. Startade dagen med en liten sovmorgon och frukost i soffan idag och när han åker iväg om en stund så ska jag gå och lägga mig igen. Har haft sammandragningar hela gårkvällen och under natten och haft sjukt svårt att sova. Tror jag snittar kanske två/tre timmar per natt just när det kommer till att sova så är tacksam för att jag har möjligheten att ta igen det på dagarna. Av någon anledning är det enklare att sova under längre stunder utan att vakna dagtid, haha.. Vill iallafall inte göra mer än att sova, sova, sova just nu. Och det tillåter jag mig själv att göra också då jag tror att det på något vis är kroppens försök till förberedelse inför kommande förlossning. 

Jag hade ju lovat mig själv att inte haka upp mig på BF då jag vet hur sjukt fysiskt OCH psykiskt påfrestande det är att ”gå över tiden”. Dock så känner jag redan nu att jag är en heltokig, höggravid kvinna som googlar hur man startar en förlossning och sitter och väntar på att vattnet ska gå.. typ. Fast jag egentligen vet att det inte finns något jag kan göra. Samtidigt som jag har lovat mig själv att släppa det där med beräknad födelse och dess datum så kan jag ändå inte låta bli att hänga upp mig på det och räkna ner dagarna. Nej usch! Blir nästan lite smått irriterad på mig själv. Någon som känner igen sig eller är jag den enda knäppisen här ute!?

Önskar er en superfin tisdag! Till skillnad från många andra som går i väntans tider såhär mot slutet så tycker jag trots allt att tiden går oförskämt snabbt. Och det är ju tur. Kram på er! <3

  

Min jättemage och jag igår.. Byxorna är SÅ sköna och av lite ”slappare” modell och finns HÄR i svart och HÄR i grått. Jag har även den ”tighta” versionen av dessa i grått som finns HÄR och dom svarta finns HÄR (adlinks). Både dom tighta och dom lite slappare som ni ser på bilden har använts flitigt nu mot slutet av graviditeten.

Och min jättemage och jag från sidan igår, haha.. Vi filmade förresten veckans avsnitt av gravid vecka för vecka under gårdagen där jag berättar lite om hur det känns nu osv. Så missa inte det när det kommer upp på fredag =)

Och igår drack jag massor med chailatte och läste tidningar! Och det var SÅ längesedan jag köpte en sådan här ”tjejtidning” så hade nästan glömt att man brukar få med lite presenter 😉 Kommer ihåg att det var det bästa jag visste när jag var typ 14-15 år eftersom att jag då inte hade några pengar mer än barn/studiebidraget och alltså inte kunde köpa allt för mycket smink själv. Blev en liten nostalgitripp att få en concealer, lite läppglans och tamponger med andra ord =)

Och morgonens frukost. Supergott med ”fejkon” från Astrid och aporna på mackorna. Tycker det är så mycket värt att få äta i lugn och ro tillsammans på morgonen!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish