Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Saker jag längtar till som jag kan göra efter graviditeten..

…TRÄNA! Gud så jag längtar tillbaka till gymmet igen. Inte bara för att få tillbaka det fysiska utan även för det mentala. Jag mår så otroligt bra av att röra på mig och gjorde ju det nästan fram tills vecka 35/36 när höften började säga emot. 

…Göra ordentliga ansiktsbehandlingar. Graviditeten har ju tagit hårt på min hy och jag har fått mycket finnar runt munnen. Min hudterapeaut har bara använt snälla produkter på mig nu då hyn är mycket känsligare och jag ser mycket fram emot att börja ”jobba” med hyn igen och testa på syrabehandlingar bland annat. Ska bli så spännande att se vad vi kan uppnå för resultat!

Längtar tillbaka till härliga träningspass//Och låånga, sköna besök hos Life Long Clinic och min älskade hudterapeut Jennifer. 

…Bleka tänderna! Detta var något jag och F tänkte göra preciiiis innan vi fick veta att jag var preggo. Jag tror att man kan bleka tänderna som gravid också men jag ringde och pratade med en tandläkare som utför behandlingen och han rådde mig till att avvakta tills efter graviditetens slut. 

…Ta på mig kläder som passar! Detta säger ju sig självt lite, haha. Längtar efter att kunna dra en tröja över magen och längtar tills shopping av just kläder blir något kul igen. 

…Ligga på mage. Det är inget jag gör särskilt ofta då jag sover på sidan i vanliga fall men ibland kan jag sakna den där känslan av att ligga på mage i sängen med mobilen och skrolla genom instagram. Jag kunde ju dock ligga på mage nästan tills jag var i vecka 33/34. Efter det tog det stopp. 

..Och få PLATT magen igen!! Jag saknar min mage, haha 🙁 

…Ta på mig skor som inte sitter åt så mycket. Jag har ju fått enormt svullna fötter så det ska bli skönt att känna hur det INTE klämmer åt runt tårna, haha. 

…SOVA. Usch vad dåligt jag har sovit nu senaste tiden! Längtar tills jag kan få sova en hel natt igenom. Nu sitter säkert några troll där ute och tänker att jag minsann inte alls kommer att få sova då bebis kommer att vilja ha något av mig hela tiden och kräva uppmärksamhet. Tur att bebis har en pappa då som kommer att kunna ta hand om honom minst lika bra och mycket som jag.

…Hoppa och springa. Säger ju sig självt! Så skönt det ska bli! Och kunna ta sig upp ur sängen/soffan själv utan att bli andfådd och svettig, haha. 

…Komma ut och dricka drinkar med någon fin vän! Att få klä upp sig lite och dra ut och dansa, skratta och snacka skit. Saknar det massor! Klart man kan ta en fika och göra annat när man umgås (vilket vi såklart gör nu för tiden) men längtar ändå liiite efter just en kväll på stan. 

…Äta frukt utan att få sår på tungan! Ni vet ju att jag har haft problem med min tunga typ heeela graviditeten. Den är sårig och svider.. Superfräscht! Det jobbigaste är att den gör ont! Nu beror ju inte såren på frukten men det blir lite värre när jag äter/dricker sura saker som frukt/juice och tyvärr kan jag inte låta bli dessa iallafall. Ska bli skönt att inte vara så känslig i munnen igen (även tandkött och sådant blir ju lättare skadat som gravid av vad jag har upplevt).

…Känna mig SNYGG igen. Har känt mig vacker kanske max fem/sex gånger under hela min graviditet. Så tråkigt men sant! Avundas dom kvinnor som trivs så bra och känner sig vackrare än någonsin i sina preggokroppar. Är ledsen över att jag inte fått uppleva den känslan men givetvis glad för alla som mår bra också (trots lite avundsjuka, haha). 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish