Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGraviditeten

Gravid i vecka 40

SEX dagar kvar till BF idag och det är pirrigt att vi är så nära. Kommer ihåg när vi ba ”åååh, nu är det 99 dagar kvar” eller ”men nu är det ju bara fem veckor kvar” osv. Nu är det BARA sex stackars dagar kvar tills bebbe är beräknad och han kan lika gärna komma ut tidigare. Absolut senast så får vi möta honom i början av november och som jag skrev i föregående inlägg så har vi också fått tid för igångsättning om det skulle bli aktuellt. Galet att det bara är tre veckor kvar (absolut max tre veckor!!) tills vi får träffa vår bebis som vi väntat på i så många månader nu. 

I apparna som jag har så står det inte så mycket alls mer än att barnet nu är mellan 48 och 52 centimeter långt och väger strax över 3,5 kg. Barnmorskan trodde dock att det var en rätt liten bebis och uppskattade att han ligger runt kanske max tre kilo. Vi får se om det stämmer. Ska bli spännande att se! Det står också att barnet nu är fullt utvecklat och kan lämna livmodern när som helst. Barnets huvud kan vara lite deformerat efter förlossningen men det går till sig rätt snabbt och både pojkar och flickor kan vara påverkade av graviditetshormoner och ha väldigt svullna könsorgan när dom kommer ut. Det försvinner också efter ett tag. 

Om mig som mamma står det att jag beräknas att föda snart (nähä, haha) och att man nu går på regelbundna besök hos sin barnmorska. Det står också att det kan kännas riktigt tungt nu i slutet. 

Och jag känner mig som en riktig valross nu, haha. Magen långt ner i knät! På bilderna har jag på mig underkläder från glammom.se och i samarbete med detta underbara företag så har jag ordnat en rabattkod till er. Ni får 20% på allt (utom bagasi-skötväskorna) om ni anger ”gabriellajoss20” i kassan och rabatten gäller en vecka från idag. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish