Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGraviditeten

Förhoppningsvis det sista besöket hos BM..

..Ja, det får vi hoppas att det är! Nästa besök har vi nästa måndag och alltså dagen efter BF. Idag är det sex dagar kvar till beräknad födelse och jag fattar ingenting. Var tog tiden vägen!? Vad hände? Har inte bebis kommit den andra november så blir det igångsättning för vår del. Men jag hoppas givetvis att han kommer innan dess. Och jag tror faktiskt att jag vågar lita på att min kropp sätter igång när det är dags. Man vet ju dock aldrig och barnmorskan sa att det nästan är 10% som behöver just igångsättning. 

Annars så vägde jag mig igen och jag väger nu 75 kg vilket innebär att jag har gått upp 14 kg totalt sedan inskrivningen. Vi konstaterade även där tillsammans att det verkar som om alla dessa kilon har lagt sig på magen – och ja, det har dom ju. Jag har ju inte blivit större på något annat ställe än just där mer än att jag fått lite vätska i vader, lår och ansikte. Blodtrycket och bebis hjärtslag såg bra ut och SF-måttet låg nu på 35 och följde kurvan helt exakt. Känns bra att allt såg så pass bra ut och jag är nöjd med besöket. 

F tog lite smygbilder också för att föreviga vårt (förhoppningsvis) sista besök. Sen fick vi med oss journalen också så att vi kan ta med den till Varberg när det är dags. Det känns lite extra verkligt att ha den här hemma och inte hos barnmorskan. Då inser man hur nära det är. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish