Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En mysig frukost i min ensamhet

Ja hörrni.. Det händer ju inte allt för mycket just nu så känns rätt tråkigt att blogga. Eller ja, jag tycker aldrig att det är tråkigt att blogga men känns som att ni mest troligt tycker att bloggen är väldigt tråkig för tillfället. Jag känner mig så sjukt tråkig iallafall! Finns ju inte så mycket att fota eller skriva om när man spenderar dagarna i hemmet. Längtar tills jag får börja skriva om träning, outfits och annat kul igen. 

Har en riktigt seg söndag här hemma precis som vanligt. Sov jättelänge och när jag väl klev upp så gjorde jag iordning en lite extra god frukost till mig själv. Åt i lugn och ro framför tvn och tänkte ta tag i lite städning här hemma nu innan det blir viloläge och kanske lite sömn igen. Är helt absurt hur mycket jag faktiskt lyckas sova! Igår räknade jag ut att jag sov fler timmar än vad jag var vaken under dygnet, haha. Tänkte att jag aldrig skulle lyckas somna på kvällen när vi gick och la oss baserat på hur mycket jag sovit under dagen men slocknade direkt. Galet!

När F kommer hem från jobbet idag så ska vi nog åka och slänga lite sopor och återvinning. Har rensat ut massor med gammalt, slitet porslin ur skåpen och ställt iordning all återvinning och all pant så att den står redo i hallen. Måste även inhandla lite smoothie-ingredienser (då alla frysta bär och bananer är slut här hemma) och lite sojamjölk så att jag kan göra mina chailattes. Annars blir det en lugn kväll precis som vi hade igår då jag har rätt mycket sammandragningar mot kvällarna vilket gör att jag helst bara vill vila. Igår köpte vi annars hem indisk mat och bara pratade vid köksbordet. Jättemysigt! Får se om vi orkar laga mat ikväll eller om det blir takeaway återigen. Vi brukar alltid lyxa till det lite extra på just helgerna och skippa matlagningen i den mån det går, särskilt nu under graviditeten. Det känns viktigt att passa på att njuta av varandra till fullo innan vi blir tre här hemma. 

Gårdagens mage. Imorgon går vi in i vecka 40.. Byxorna är nya och finns HÄR i svart och HÄR i grått (adlinks). Alla andra mjukisar jag har är rätt tighta så det är skönt med några som inte sitter åt så mycket. 

Och såhär ser min fina utsikt från sängen ut. Ligger och kollar på vagnen och tänker att vi snart kommer få lägga en liten där i. Vagnen är från lekmer.se och det är en Stokke Crusi//Gårdagens middag! Vi beställde två rätter och fick SÅ många lådor med oss hem, haha. Trodde först vi hade fått fel beställning men så var inte fallet. Så gott med indiskt! Och sjukt billigt också med tanke på hur extremt mycket mat vi fick hem. 

Och morgonens frukost! Åt lantbröd med morot, ost och smör + grönsaker, lite frukt, färskpressad juice och lite choklad. Mums! Sugröret är från myperfectday.se.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish