Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Frågor och svar

Vad ska man tänka på när man flyttar från en stad till en annan? Vad och hur gjorde ni?

Vi hade faktiskt ingen plan alls så vill man planera så är jag heeelt fel person att fråga. När vi bestämde oss för att flytta från Umeå till Göteborg så var det väldigt spontant och det hade kunnat gå dåligt men vi valde att lita på oss, kärleken och att det skulle gå vägen. Jag smsade F när jag satt på jobbet en dag och frågade om han inte ville flytta till Göteborg med mig.. NU!? Han svarade ”jo, vi säger upp oss från jobbet imorgon då”. När jag kom hem pratade vi lite mer om det och dagen efter sa vi upp oss + sa upp vår lägenhet. Vi sålde alla våra möbler och i princip allt vi ägde och resten packade vi in i bilen. En månad senare började vår resa från dom norrländska skogarna ner till västkusten. Det bästa beslutet vi har gjort i hela vårt liv! Vi fick jobb båda två redan en vecka senare och andrahandskontrakt på en lägenhet lika snabbt. Efter ytterligare två månader så fick vi ett förstahandskontrakt och ännu bättre jobb. Tur eller inte? Det får vi aldrig veta. Men något vi vet är att man ska satsa på sina drömmar. Man måste våga för att vinna och det värsta som kan hända är ju bara att man misslyckas just där och då och får ta nya tag. 

Vi flyttade i april 2014 och har alltså bott här i cirka ett och ett halvt år nu. Tiden går för snabbt! Här ovan är två bilder från när vi bodde på hotell under vår resa genom Sverige. 

Kommer ni att visa bilder på ert barn i sociala medier? Hur mycket kommer ni att exponera honom?

Svarade på denna rätt nyligen men kan svara igen då jag får frågan flera gånger per dag. Vi vet faktiskt inte än. Jag tror att vi kommer att visa honom lite och jag vet att vi kommer att värna om hans integritet till 100%. När jag skriver att vi kommer att visa honom lite så menar jag nog inte att vi kommer att gömma hans ansikte helt från omvärlden utan snarare att vi kommer att lägga upp någon bild på honom då och då. Jag kommer inte heller att ha några kategorier på min blogg som heter ”Jason 0-3 månader” osv. Ja ni förstår! Bloggen kommer fortfarande att ha sitt fokus på mig men han kommer såklart att få vara med lite ändå utan att exponeras allt för mycket varken i text eller bild. Vi kommer också att prata igenom allt innehåll som läggs upp bara för att båda ska vara överens. F vet att jag har en bra inställning till det hela men i ren respekt så kommer jag ändå att gå igenom allt jag har tänkt att publicera med honom innan. 

Hur vet man att det är äkta kärlek?

Denna fråga får jag jätteofta via mail eller andra ställen där man kan skriva privat. Jag vet faktiskt inte och tror att det är olika från fall till fall. I mitt fall har jag alltid vetat att det är rätt. Det har känts rätt och trots alla upp och ner som vi har gått igenom så har det alltid varit säkert i både hjärtat och huvudet. När man möts så unga så måste man ge varandra utrymme till att växa och utvecklas och om man gör det på rätt vis så kommer man att växa tillsammans och åt samma håll, bli starkare och bygga på kärleken. Jag kan säga redan nu att jag är hundra gånger mer kär idag än vad jag var för fem år sedan när vi träffades – även fast jag aldrig kunde tro det då. Jag tror på att man måste jobba med sin kärlek och sin relation varje dag. Den är ett ständigt arbete men ett arbete som man ska vilja ta sig an med glädje. Nu menar jag givetvis inte att man ska slåss, svettas och blöda för att få ett förhållande att hålla utan snarare att man måste förstå att det krävs mycket jobb för att hålla ihop med en stark kärlek och nyförälskelse. Även det går ju givetvis i perioder och det är viktigt att förstå att allt i ett förhållande går just i perioder och upp och ner utan att bli rädd för dessa förändringar. Jag har alltid vetat att det är rätt. Jag har aldrig tvivlat på att det kanske är fel. Jag tror att om man någonsin tvekar så är det just vad det är.. fel. Ett förhållande ska kännas 100% rätt – inte 89% eller 95%. Sen lovar jag att man vet när man vet. Och har man inte känt att man vet än så är det nog inte äkta. Detta är såklart vad jag tror och alla kan ha olika uppfattningar. Men det är min känsla och upplevelse av det. Sen frågar många hur vi vågade tatuera varandras namn och gifta oss så tidigt. Varför inte egentligen? Vi är kära, älskar varandra och känner här och nu att vi vill spendera hela livet ihop. Livet har inga garantier och oavsett om du är 15 eller 40 så kan din situation alltid förändras. Jag tror inte att det har med ålder att göra. Är det rätt så är det rätt och då vet man det. 

Två gamla bilder på oss från 2012/2013. <3 Önskar att jag var lika bra på att ta pussbilder och spegelbilder idag som jag var då! Det är ju så kul att se tillbaka på sedan.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish