Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ännu en lördag

..Och det är ju supertråkigt att mannen jobbar för min del. Jag kan ju inte direkt underhålla mig själv så mycket mer än att sitta inne och glo på TV, läsa och sova typ. Försökte ta en promenad men fogarna säger ifrån direkt + att jag får ett supertryck nedåt direkt och upplever känslan av att kissa på mig. Haha.. Känner mig lagomt bitter. Som tur är så slutar han rätt tidigt ikväll så vi hinner ta vara på lite tid ihop ändå. 

Här hemma så lyckades jag iallafall somna om efter att han hade åkt till jobbet och sov enda fram till elva. Drack en smoothie och myste i soffan i morgonrocken. Tänkte äta lite pizzarester till frukost/lunch nu och sen kanske sova lite till. Tänkte egentligen ringa både min mamma och min mormor för att prata lite men orkar verkligen ingenting. Är så trött! Får göra det lite senare.

Kram på er fina vänner. Hoppas ni får en riktigt bra lördag <3

Rosorna som vi köpte hem igår. Dom gör sig så fint i klong-vasen från presenten.se//Och Dexter var full av energi imorse! Lekte med ankan och skällde, haha. Både filten och kuddarna är från inwhite4you.se

Stora magen och en såå god blåbärssmoothie. Recept finns här på bloggen under kategorin ”MAT”. Det är den enklaste och godaste smoothien jag vet. Naglarna har fina Effi gjort. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish