Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tre saker jag är tacksam över

Min familj – Jag är så otroligt tacksam över dom som står mig nära. Jag älskar er allihop. Och jag är så tacksam över att jag har fått möta mitt livs kärlek vid så tidig ålder och växa upp ihop med honom. Nu är jag 20 och han 22 och vi har varit ett par sedan 2010. Vi är gifta och har snart en bebis här och jag känner liksom att livet inte kan bli så mycket bättre än så. Och detta är liksom bara början. 

Min blogg och ER – Jag har verkligen världens bästa läsare! Ni är verkligen underbara varenda en och jag uppskattar er så enormt mycket och är evigt tacksam för att ni har tagit mig och bloggen dit vi är idag. Bloggen är idag mitt största intresse, mitt jobb och min inkomst och att kunna få göra det jag älskar gör mig lyckligast i världen. Och det är tack vare er jag kan det. Så tack, tack, tack och stora kramar till er alla <3

Min personliga utveckling – Om det är något jag har att tacka denna graviditet för så är det min personliga utveckling. Jag har verkligen lärt känna mig själv eftersom att jag har fått tiden till det. Jag har gått in i mig själv och skapat en helt ny relation till mig själv. Och det är något som kommer att gynna mig resten av mitt liv och som jag är otroligt glad för. Det är trots allt relationen till sig själv som är den absolut viktigaste då man ska leva med sig själv hela sitt liv. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish