Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hemmagjord pizza och rent hem

Hej finisar!

F är ute med hundarna så tänkte passa på att blogga snabbt innan han kommer in igen. Det är hans enda lediga dag denna vecka så har bara umgåtts med honom och tagit vara på varje sekund. Vi har fått många måsten gjorda vilket är SÅ skönt. Hemmet är städat och rent, alla tvättmaskiner är körda, sängkläderna är tvättade, hundarna är duschade och ordentligt rastade (dom fick springa löst massor idag), bilen är tvättad, kylen är full, matlådor är fixade och magarna är mätta. En lång och skön dusch har vi också hunnit ta tillsammans, så mysigt. Man vet ju inte om det blir av några fler gånger inom närmsta tiden då bebis kan bestämma sig för att kika ut när som helst. En perfekt fredag har vi iallafall haft! Vi är galet trötta båda två och tänkte ha en massagekväll med tända ljus och lugn musik nu ikväll. Jag får ju massage varje kväll nu för tiden men tänkte att det kanske är dags att ge tillbaka lite. Så mycket som han skämmer bort mig, fixar och ordnar och jobbar. Världens bästa man har jag!

Önskar er en jättefin fredagskväll så hörs vi mer imorgon såklart. Stor kram på er! <3

Dagens lunch blev nyttig takeaway från PITA. Såå gott och så skönt att dom finns i vårt hus. Lyx! F åt en wrap med qourn och ananas-salsa och jag tog min vanliga favvo hälsotallrik med falafel och fetaost. Tallrikar från inwhite4you.se

Och vi handlade hem såå vackra, vita rosor idag när vi var på affären. Visst är dom fina!? Plånboken finns HÄR och även HÄR i svart (adlinks). 

Till middag blev det hemmagjord pizza som F slängde ihop. Han är så duktig! Han gjorde två stora plåtar så det finns kvar en hel plåt kvar till imorgon med, mums! På denna hade vi broccoli, blomkål, rödlök, paprika, oliver, tomater och champinjoner. Och så coleslaw på sidan av. Ibland är det nästan godare än pizzasallad =)

Och såhär ser jag för det mesta ut nu om kvällarna. En strandad val i soffan! Som är SÅ varm dessutom. Skulle helst sitta naken men finns en risk att grannarna råkar se mig genom fönstret då så skippar nog det, haha.. Bhn är från glammom.se.

Och kolla vad vi hittade på ICA idag! Har fått se den på instagram då många matkonton och vegetarianer/veganer som jag följer har köpt den och tipsat om den. Ska bli kul att testa! Det är alltså en vegansk ost som smakar parmesan. Gott! 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish