Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Hej fina!

Hur mår ni? Jag mår inte alls bra idag.. Usch! Blir sängläge och försök till att sova hela dagen. Hade egentligen andra planer men måendet kommer först såklart. Det är rätt skönt att vara så trött hela tiden för då kan man verkligen sova sig hela vägen till förlossningen, haha. Jag trodde förresten aldrig att jag skulle bli en ”sådan där” som tjatar och tjatar om att hon vill ha ut sin bebis men ack så fel jag hade. Har alltid ifrågasatt hur man inte kan njuta sig igenom hela graviditeten och bara slappna av och låta det hända när det händer. Lättare sagt än gjort 😉 Nu har vi snart gått igenom hela vecka 39 också iallafall och som tur är så upplever jag att tiden går relativt snabbt. 

Tror ni att ni kommer att fortsätta följa oss efter graviditeten också förresten? Gilla gärna detta inlägg isåfall! Kram på er och tack för att ni kikar in här varje dag. Ni ger så mycket livsglädje och pepp. Och tack för alla fina kommentarer på instagram som lämnas dagligen. Ni betyder mer för mig än vad ni kanske tror. <3

Gårdagens fruktfat och stooora magen, haha. Tänkte fota mina nya tofflor och det gick ju sådär. Så dom fick kika fram i spegeln istället. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish