Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hallonbladsté och ett tungt huvud

Usch så trött jag är idag.. Ska lägga mig och sova igen om en stund men innan det ska jag göra iordning lite lunch. Förstår inte vad det är med mig! F åkte runt halva Göteborg idag (haha inte riktigt men nästan) för att köpa hallonbladsté så ska bli kul att se om det sätter igång något eller kan hjälpa till på traven lite iallafall. Har hört att det ska hjälpa läkningen efteråt iallafall så skadar inte att testa. Vi satt iallafall och hällde i oss detta té i mängder innan han åkte till jobbet. Älskar att han är med till 1000% i allt, till och med i tédrickningen 😉

Och utöver hallonbladsté så köpte han denna massagekaka. Vi har en jättebra ”EKO-butik” i huset bredvid oss. Helt nyöppnad och jättefräsch. 

Och till mellis fick det bli lite lättsaltade chips och mitt favoritbubbelvatten. Var sugen på något salt men inte på just mat. 

Och fick hem en överraskning från GLOSSYBOX också. Tack snälla! Riktigt bra produkter i både ”manboxen” och originalboxen denna månad. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish