Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sovmorgon

Hej fina ni!

Igår kväll blev det rätt sent och vi köpte hem lättsaltade chips och ostkrokar (blev SÅ sugen på det) som vi åt framför tvn. Var rätt längesen jag åt just chips och liknande så det var supergott! Och mysigt att slökolla lite på TV och prata. Kröp i säng strax efter midnatt iallafall och nu vaknade vi precis. Mannen är ute med vovvarna och jag tänkte passa på att slänga upp ett snabbt inlägg innan det är dags för frukost. Sen tror jag att vi (läs F) kommer att hinna hämta ut lite paket också innan han drar iväg till jobbet. Jag ska stanna i sängen. Behöver sova då jag som vanligt varit uppe halva natten för toalettbesök. Igår kunde jag inte ens ta en normal promenad då jag blev kissnödig var tredje sekund och det kändes som om jag skulle kissa på mig tack vare allt tryck nedåt från bebis, haha.. Kul! Får stanna inne så att det inte sker några olyckor helt enkelt (inte för att jag tror att det skulle det men det är en otrevlig känsla ändå).

Hoppas ni får en jättefin onsdag! Kram! 

Såhär äter jag sen lunch/middag för det mesta här hemma i min ensamhet. Igår blev det råris med veganska nuggets (märket Quorn har gjort om sitt recept från vegetariskt till helt veganskt, wii!), sweetchilisås och lite grönsaker. Porslin från inwhite4you.se och sugrör från myperfectday.se//Jag och magen. Har köpt på mig stora trosor i storlek 40 och det är bara dom som sitter skönt just nu. Köpte två fempack av exakt samma modell, haha. Jag som har storlek 36 egentligen. Kommer dock i mina gamla underkläder också men dom är inte så sköna för tillfället då allt är svullet och vätskefyllt. 

Och igår gjorde jag mig en stor chai latte som jag drack under en filt i soffan medan jag kollade på senaste PH-avsnittet. Tycker det är så tråkigt i år!//Och jag fick ett brev av mamma med lite fina ord och påminnelser. Tack <3

Två bilder från vårt sovrum. Ljuskronan och nya sängkläderna från Odd Molly och inwhite4you.se, skrivbordet, stolen och filten från IKEA, mattan från H&M Home, säng från furniturebox.se. Och bebis säng är en Stokke Sleepi som finns bland annat HÄR. Och Zelda myser på i sängen i vanlig ordning. 

Myste till det med lite choklad och färska hallon igår också. Efterlyste en god mjölkfri choklad på instagram och fick massor med tips så ska klicka runt lite på nätet idag och lägga en beställning hade jag tänkt. Tack till er som tipsade!//Och gårdagens jag. I mjukisar och linne som vanligt. Finns inget annat som passar nu. Byxorna finns HÄR i grått och HÄR i svart (adlinks) – jag har storlek S i mina.  

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish