Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tre drömmar jag har

Jag har ju SÅ många drömmar och det finns allt för mycket som jag vill hinna med och göra under mitt liv. Här nedan kommer tre stora drömmar jag har som förhoppningsvis kan bli till verklighet under dom närmsta tio åren. 

– Köpa en villa helt i vår smak eller bygga en från grunden. Detta är en SÅ stor dröm som vi har och jag hoppas och tror att vi kommer att ha råd och möjlighet till detta innan jag är 30 och innan F är 32. Det är hela tio år dit så jag är helt övertygad om att vi kommer att lyckas med detta. Sen så känns det såklart viktigt att hitta en perfekt plats att bygga/köpa på då förhoppningen såklart är att vi ska bo och leva där resten av livet. 

– Ta med min mamma på en tjejresa! Vill så gärna tacka henne för allt hon gjort för mig under mitt liv så skulle så gärna vilja bjuda henne på en lyxig och ganska lång resa till något magiskt ställe där vi kan spendera tid bara hon och jag. Det ska jag helt klart göra en vacker dag. 

– Hitta drömjobbet. Idag har jag ju mitt drömjobb i och för sig, haha. Jag har ju jobbat enbart med min blogg sedan i april i år (och det är det bästa som finns!!) men är fortfarande anställd och jobbar med support/kundservice heltid på sidan av egentligen och ska tillbaka dit efter mammaledigheten (det är planen nu iallafall). Jag älskar att komma ut, möta och prata med människor och jag älskar allt som har med den sociala biten att göra. Sen gillar jag kontorsjobb och det är något sådant jag vill arbeta med i framtiden. Jobba på kontor, möta människor varje dag och få utvecklas. Jag vet dock inte EXAKT vad jag vill ha för jobb än och om det kräver någon form av utblidning eller inte. Har som förhoppning att komma på det inom dom närmsta tio åren iallafall. Bloggen vill jag såklart också fortsätta med precis som idag men för mig krävs liiite mer för att hålla mig livsglad och stimulerad än att driva en blogg – just på grund av den sociala biten. 

Och ett annat mål jag har som ligger lite närmre i tiden är att få tillbaka min drömkropp. Jag trivdes så otroligt bra med mig själv innan jag blev preggo och dit vill jag hitta tillbaka snarast möjligt. Längtar efter långa pass på gymmet igen. Snart är jag där! Träningsbhn jag har på bilden finns HÄR (adlink). 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish