Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Att missunna andra något bra

Igår var jag helt paff efter att jag hade läst en artikel i metro där en offentlig person berättade om sin förlossning och hur hon hade upplevt den. Hon var väldigt positiv och hade haft en superbra förlossning och SÅKLART så är alla nättroll i farten direkt för att trycka ner och visa upp sin avundsjuka. Det hade vällt in SÅ mycket negativa kommentarer om hennes upplevelse. Hur kan man vara så avundsjuk att man inte ens kan unna någon en bra förlossning!? Blir helt chockad och nästan lite rädd för hur människor funkar. Alla upplever vi saker olika och vissa jag har pratat med ÄLSKADE att föda barn medan andra är ärrade för livet av sin förlossning och tyckte att den var hemsk. Ingen är sämre än någon annan för det! Men att klanka ner på någon som delar med sig av en fantastisk förlossningshistoria tycker jag bara är sjukt. Vuxenmobbing på internet i överlag tycker jag är sjukt och det är tyvärr så att den som mobbar säger otroligt mycket mer om sig själv än vad den säger om personen den försöker trycka ner =) Och tror inte att jag är ensam om att ha dom tankarna kring hur det ligger till.

F åkte iallafall nyss till jobbet och för mig väntar en hemmadag återigen. Har egentligen vattengympa ikväll men mår inte alls bra i kroppen. Har ont och svårt att röra mig. Ska ändå försöka komma iväg mot kvällen då jag älskar att vara viktlös och ”släppa” alla problem för en stund. Så leds på detta nu! Ska också köpa hem massor med hallonbladsté och ananas och ha maassssoooor med sex så att förlossningen startar igång SNARAST, haha 😉 Nej, skämt å sido! Men har hört att dessa tre saker kan hjälpa lite på traven. Men det är nog rena påhitt egentligen skulle jag tro. Skadar ju inte att försöka iallafall. Vad tror ni, funkar det? 

Ska iallafall slänga ihop lite lunch nu och landa i soffan när jag skrivit klart detta inlägg. Känns som om jag kan varenda avsnitt i alla svenska dokusåpor utantill nu efter dessa månader som preggo, haha. Någon som känner igen sig? 😉 Önskar jag hade massor med energi så att jag kunde lägga tid på att städa, laga mat, fixa och greja istället för att bara dega. Men ska ta vara på denna period i livet också då det förmodligen är sista gången på länge jag kommer att ha såhär mycket tid för mig själv och dessutom i lugn och ro. Ska läsa lite böcker också då jag har några här hemma som jag inte ens har påbörjat. Och sist men inte minst så ska jag hålla tummarna för att F får ledigt nästa vecka. Om han får det så blir han hemma hela veckan och då har han lovat mig att vi ska åka på SPA och njuta i varmvattenpooler en sista gång nu innan bebbe är här. Hoppas hoppas! Jag som älskar att vara i vatten. 

Stor kram på er och ha en jättefin dag! 

F försöker se besvärad och kritisk ut, haha.. Gick ju sådär 😉 Han är världens bästa och klev upp tidigt imorse för att träna, städa och fixa hemma och göra frukost till oss. Så tacksam! Dexter verkar förresten vara superinsatt i hans mobil också. Spännande med teknik tycker han!

Och jag och magen nu imorse. Här kommer en snabb update nu från vecka 39 –  Har fortfarande inte fått några bristningar, magen har sjunkit ner ordentligt, bebis har sparkat så hårt på ena revbenet att jag har fått ett blåmärke, kliver upp MINST fem gånger per natt för att kissa och kan inte sova då ingen ställning är skön längre, har fått massor med finnar igen och har blivit extremt vätskefylld i vaderna och fötterna. Sen så kan jag också tillägga att hormonerna gör mig helknäpp nu! Gråter och skrattar och blir arg och irrriterad om vartannat och kan nästan bli full i skratt över hur känslosam jag är KONSTANT nu. Ena dagen är jag superpositiv och ser förlossningen närma sig medan jag andra dagen kan vara så negativ och ledsen. 12 dagar kvar till BF och max 26 dagar kvar tills vi får träffa bebbe. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish