Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGraviditeten

Välkommen vecka 39!

Godmorgon finaste ni!

Idag går vi in i vecka 39 och det känns magiskt, kul och ofattbart. Snart har vi vår son här! Gud vad jag tjatar om det hela tiden – men kan lova er att det är det enda jag tänker på typ dygnet runt. 

Inleder iallafall denna dag med ett besök hos allra bästa Emelie. Vi ska fixa mitt hår lite smått och sätta nya fransar så att jag är snygg inför förlossningen, haha. Nej, så ytlig är inte ens jag men jag VET att jag kommer att tycka att det är skönt att ha det ordnat ändå och framförallt när det kommer till min första tid som mamma. Det sista jag kommer att vilja då är att åka och fixa mig. Jag kommer bara vilja mysa med bebis. Har förresten läst en hel del om det där med utseendefixeringen när man ska in och föda. Många bloggare jag följer har liksom börjat platta håret och måla mascara när förvärkarna drar igång. Ska bli kul att se hur jag reagerar på det hela. Dom flesta har sedan också konstarerat att dom började göra detta i ren ”panik” (precis som att många börjar storstäda när dom börjar få värkar, haha). Tycker det finns jättemycket kul att läsa relaterat till detta i forum och på bloggar iallafall. Inget som jag själv ens hade tänkt på eller reflekterat över förrän bara för någon dag sedan när jag läste DETTA inlägg inne hos en tjej som jag följer. Jag kommer nog i vilket fall satsa på liiite concealer bara (det har jag alltid till vardags så det lär redan vara på när jag åker in), och uppsatt hår. Sen har jag ju fransarna. Så kanske blir någon någorlunda fin bild på mig i BB-sängen trots allt, det återstår att se 😉 Och jag ska absolut inte glömma att ta med lypsyl som så många har tipsat om. Har hört att det ska vara guld värt om man använder sig av lustgas. Min stora förhoppning är ju att kunna föda enbart med den typen av smärtlindring och ta hjälp av alla mentala verktyg och andning som har jag lärt mig på kurser och läst om istället. Sen kan det lika gärna sluta med epidural eller något annat och det går ju lika bra och är lika rätt ifall det skulle vara så. Man vet ju inte hur det hela blir förrän man är på plats. Tycker det är fantastiskt att det finns alternativ iallafall så att alla kan finna något som passar en själv för att få en mer ”behaglig” förlossning. 

Önskar er en jättefin dag så hörs vi såklart lite senare som vanligt! Vill också passa på att återigen säga att ni är VÄRLDENS bästa allihopa. Skickar en stor kram till just DIG! <3

Magen i vecka 39. Visst är den ENORM!?!? Kolla lite längre bak i arkivet när jag visar magen i typ vecka 22? Där skriver jag också att den är stor. Får mig ett gott skratt åt det nu kan jag lova, haha =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish