Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Trött måndag

Hej fina!

Hoppas ni har en bra eftermiddag. Jag kom hem för inte så längesedan efter att ha varit hos Emelie och fått fina fransar. Vi grejade även lite med mitt hår. Nu är jag som sagt hemma och har landat lite och sååååklart är jag otroligt trött. Vet inte vad det är med mig! Är det normalt att vara såhär trött mot slutet av en graviditet!? Tänkte ordna med lite inlägg på bloggen och sen krypa ner i sängen och sova med gott samvete. Det står faktiskt i alla gravid-appar jag har att man ska passa på att vila, sova och äta så mycket som man bara kan inför förlossningen. Så det är precis vad jag tänker göra, haha. 

Önskar er en jättefin kväll! Stor kram <3

Har hunnit avnjuta en chailatte i soffan, mums! Älskar vårt fina Mateus-porslin//Och jag fyllde på med lite nytt chailattepulver igår då det jag hade hemma var helt slut. Jag gör alltid min på sojamjölk och det är även det jag beställer när jag är ute och fikar. SÅ gott. 

Blev ”snabbmat” från PITA som ligger precis under oss till tidig middag. Så himla gott och skönt att kunna få lite nyttigare takeaway om man är sugen. Tallrik från inwhite4you.se

I samarbete med tinyroom.se har jag fått äran att dela ut en rabattkod till er läsare (ni kan bland annat köpa den fina molnlampan ni ser på bilden där). Ni får nu 20% på allt om ni anger ”gabriellajoss” i kassan och koden gäller fram tills på onsdag klockan 23:59. Vi kommer att hänga upp lampan på väggen så småningom. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish