Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fem saker ni kanske inte visste om mig

– Jag är jätterädd för insekter men skulle aldrig kunna smälla ihjäl en. Är för mycket djurvän för det, haha. Men spindlar, stora flugor, bin och skalbaggar gör mig jätteilla till mods. 

– Jag har väldigt kort stubin och blir lätt irriterad om man frågar dom som står mig nära. Frågar man däremot någon som bara känner mig lite ytligt eller som bara mött mig några gånger så har dom oftast fått intrycket av att jag inte ens kan bli arg. Kanske har med att göra att man faktiskt är så pass bekväm med dom man älskar att man kan och vågar bli sur när man känner för det. 

– Under graviditeten har jag blivit jättekrävande och inte självständig för fem öre. Med krävande menar jag att jag behöver mycket närhet, kärlek, omtanke, kramar, pussar osvosv. Vill vara i famnen hela tiden och gosa typ. Innan jag blev gravid var jag tvärtom och från att ha varit den lite ”hårdare” i vår relation så är jag världens mjukis (självklart behövde jag pussar och närhet även innan men ni förstår nog vad jag menar). F säger att han hoppas på att det aldrig ska gå över men ”tyvärr” så lär jag bli mig själv igen när alla hormoner har slutat spöka i min kropp 😉

– Jag gjorde min första tatuering redan som 15-åring och den symboliserar min pappa som gick bort när jag var nio år. Utöver den så har jag även ett hjärta bakom örat för min bästis, Fs namn på min inre överarm (han har mitt namn tatuerat på sitt bröst) och ett hjärta på revbenen som jag gjorde i Barcelona precis innan jag tog studenten. 

– Jag är en vädermänniska och är alltid på jättebra humör när det är soligt och fint ute och blir lätt deppig och nere när det regnar eller är dåligt väder. 

Två bilder från sommaren 2014, haha. Posar såå fint på den ena och den andra är lite mer tagen i stunden på väg hem från stranden =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish