Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sista dagen denna vecka

Hej fina vänner!

Hoppas allt är bra med er. Här hemma mår vi bra förutom att jag nu mot slutet av dagen börjat känna mig lite febrig och hängig. Är ju konstant trött och har varit dom senaste dagarna då jag sover väldigt dåligt och lite om nätterna. Vi har bara gosat bort hela dagen. Legat med mobilerna och fötterna i högläge och pratat och kramats. F har skurat golvet här hemma och nu känns det sådär riktigt fräscht. Älskar när det luktar gott av citronsåpa också. Sen har vi tvättat lite, druckit smoothie, fotat magen och nu är vi på gång med att göra lite sushi och riset står på kylning. Ska bli så gott! Har verkligen haft ett supersug efter sushi nu mot slutet och skulle kunna äta det varje dag – vilket vi nästan gör, haha. 

Efter maten väntar en lite längre promenad med hundarna och sen ska F iväg till gymmet och jag ska försöka sova en liten stund. Ikväll står myskväll på schemat i vanlig ordning. Finns inte så mycket annat man varken kan eller vill göra som höggravid. Inte om man heter Gabriella Joss iallafall, haha. Jag beundrar alla kvinnor som jobbar fram till förlossningen, fixar och donar med alla bebisprylar dom sista veckorna och är sådär oförskämt duktiga och snygga från tidig morgon till sen kväll. Jag känner mig mest som en stor valross och ligger helst strandad i sängen utan att röra en fena. Nu får bebisen gärna komma ut så att jag kan återfå lite energi och ork. Jag har dessutom svårt att ”unna mig” mitt mående och tycker mest att det är jobbigt att F fixar hemma, gör mat, städar, går ut med hundar osv. Det är liksom svårt att ta på sig strumpor själv just nu. För att inte tala om skor. Nej, nu är jag redo för att föda barn!

Hoppas att ni allihop har haft en jättefin söndag. Och hoppas det är som många av er säger – att detta är sista söndagen med bebisen i magen. Det har jag dock svårt att tro då det känns som en evighet till BF och förlossning.. Min mamma har nästan alltid rätt och hon är säker på att jag kommer att gå över tiden, haha. Ska jag däremot lita på F så kommer bebbe en vecka innan beräknat. Han konstaterade dock själv idag att ”jag har ju oftast fel” så förmodligen blir det ett par söndagar till med stor och tung mage och kropp 😉

Lingon/blåbärssmoothie toppade med lite riven kokos. Glasen är från IKEA och dom fina sugrören från myperfectday.se.

Och Zelda verkar lite trött som jag, haha..//Igår åt vi mangosorbet med passionsfrukt, hallon och massooor med chokladsås som vi ringlade över.

Min fina, svarta älskling. Ibland undrar jag så över vad han funderar och tänker på. Alltid i så djupa tankar med världens mest mänskliga blick. <3

Och sen blev det lite bus på golvet, dom kan hålla på för alltid känns det som, haha..//Och pussar såklart! Visste ni att Zelda och F är födda exakt samma datum fast med 20 år mellan? Så häftigt och vi hade ingen aning om det innan vi hade hämtat hem henne och kikat igenom alla papper =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish