Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGraviditeten

Leverans från glammom.se

Såhär såg mitt paket som jag fick hem i samarbete med glammom.se ut. Jag hämtade ut det igår och är SÅ nöjd med allt. Jag kan rekommendera den vita och den grå BH:n lite extra mycket. Dom är så himla sköna att ha på sig och trycker inte alls någonstans samtidigt som dom håller upp och stödjer riktigt bra. 

Just nu har jag en tävling ihop med detta underbara företag på min instagram där ni kan vinna ett presentkort till ett värde av 1000:-, så kika in hos @gabriellajoss för att delta. <3

Denna finns HÄR och även i andra färger. Denna är dock min favoritfärg//Dessa gördlar har jag hört så mycket bra om. Dom ska tydligen hjälpa kroppen (magen) att dra ihop sig och komma till sin rätta plats snabbare efter förlossningen. Finns HÄR

Denna BH är ju riktigt, riktigt snygg med det där lilla extra. Finns HÄR//Och denna är min favorit i hela leveransen då den sitter så skönt och är sådär romantisk – HÄR.

Såhär satt den grå BH:n på mig. Visst är magen stor nu förresten!? Denna bild är tagen nu idag så alltså sista dagen i vecka 38 (37+6). 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish