Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

COWSPIRACY

Jag såg att Danny Saucedo hade skrivit ett inlägg om denna otroligt viktiga dokumentär och jag vill verkligen, verkligen också lyfta den för er som missat den. Jag säger bara HEJA DANNY! Världen behöver fler godhjärtade och empatiska människor som dig. Som dessutom sprider viktiga budskap och har möjlighet att påverka andra i sin omgivning. Såhär skriver han under sin bild: 

”En otroligt viktig film att se! Jag vet och förstår perfekt hur jobbigt det är att ändra på sina vanor, och att stimulera sina smaklökar har nästan blivit en ”rättighet” för oss i västvärlden. Jag dömer ingen som äter kött, men jag skulle vilja att man blev informerad på ett balanserar sätt om hur och vad konsekvenserna blir av den köttkonsumtion vi har idag. Miljöorganisationer som försöker rädda världen verkar fokusera på allt annat än den absolut största boven i dramat när det kommer till växthusgaser,de minskande resurserna av dricksvatten i världen och skövlingen av jordens lungor – Amazonas. Allt för att mata och vattna kossorna och grisarna som vi sedan ska mörda på rullande band. Du behöver inte känna empati för djuren. Inte alls. Lämna det till oss som föddes med för mycket empati. Men däremot så är det ett mänskligt ansvar att veta hur OTROLIGT mycket och NEGATIVT det påverkar världen av den köttkonsumtion som vi har idag. Och även att vi äter alldeles för mycket kött för våran egna hälsa. Sen får man ta ställning om man vill signalera att det måste sluta nu eller om man vill blunda för de otäcka konsekvenser som redan har börjat märkas av i klimatet. Något måste göras, och det är bara vårt ansvar. De stora bolagen blundar för konsekvenserna och tänker tyvärr bara siffror. Jag vet att det är svårt…Men vad är viktigast? Att stimulera Dina smaklökar eller att vi har en planet att bo på? Se denna film och ta ställning.”

Denna dokumentär finns iallafall på NETFLIX vad jag vet och går säkert att få tag i på andra vis också. Googla så hittar ni nog! Men otroligt VIKTIGT att se den tycker jag.

 

Här är bilden som han har lagt upp på sin instagram. Blev så glad när jag fick höra att han var vegetarian och såg honom på ett tidningsomslag på en vego-tidning. Och på tal om Danny…

 

..Snacka om att jag blev starstrucked när han faktiskt kommenterade en av mina bilder på mig och magen med denna kommentar. Han är ju ändå en ”idol” så för mig var det väääärsta stort och jag hoppade upp och ner i soffan i en halvtimme typ. Jag vet, jag är larvig, haha.. 😉

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish