Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Myshelg

Hej finisar!

Denna helg gör vi inte många knop här hemma. Jag är SÅ trött. F åkte till gymmet nyss och innan det konstaterade vi båda att vi skulle kunna somna redan nu. Och klockan är typ strax efter middag!? Haha.. Vi har alltid skojat om att vi är ett GAMMALT, gift par men nu börjar vi ju leva upp till skämtet på riktigt. Sen kan ju jag skylla tröttheten på att jag är höggravid och F kaaaaanske kan få ett okej på att skylla på att han lever ihop med en höggravid 😉 Aja! Vi har iallafall spenderat dagen till att äta god mat, hämta och posta paket, dega i soffan med hundarna och även hunnit med en sväng till affären. Hundarna har även fått springa av sig ordentligt vid havet där vi kastade lite pinne. Så även dom är rätt slut just nu och sover för tillfället. 

Hoppas ni har en jättefin helg allihop! STOR kram till er. Ni är bäst! <3

Gårdagskvällens megamage. Alltså jag förstår nästan inte att detta är jag!? Är jag verkligen höggravid och har en enorm mage? Nyss var jag ju inte det, haha.. Tiden går SÅ snabbt. Vecka 39 går vi in i på måndag//Och kvällsgottis. Lite frukt och nötter och stora glas vatten (jag är så dålig på att dricka på dagarna så försöker kompensera det på kvällarna). 

Och såhär ser det ut hos oss på morgonen. Trosor och Fs stora tröja är det skönaste att ha på sig just nu//Såhär snällt sitter man när man får godis. Vi lurade hundarna idag och tryckte in avmaskingstabletter i deras favvogodis som dom glatt mumsade i sig. 

 

Till frukost gjorde F scones helt på mandelmjöl och havredryck. SÅ goda!//Och nu till middag blev det ”snabbtacos” som innebär att vi bara skär massoor med grönsaker rakt ner i en stor skål och blandar, mixar ihop sås och steker vegofärs. Det är ju såklart finare att ställa fram flera olika små skålar men vi orkar väldigt sällan det när det bara är vi två som äter. =) Tallrikar från inwhite4you.se.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish