Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Att rensa ut

Hej och godmorgon finisar!

Igår rensade jag min låda med plattång + hårgrejer jag använder dagligen och sedan plockade jag även lite i min sminkväska + körde själva necessären i tvättmaskinen. Otroligt välbehövligt och nu känns det fräscht och fint igen. Slängde även ut lite gammalt smink och torkade rent alla produkter och grejer. 

Såhär såg kaoset ut innan. Här är alla produkter jag använder dagligen och hela tiden och jag brukar rensa ur bland dom var tredje månad eller så bara för att hålla någorlunda städat och ordning. Produkterna som jag använder mer sällan har jag i var sin byrålåda i sovrummet =)

När jag torkar rent grejer (plattång, sminkprodukter osv) från beläggning, kladd och sminkrester så använder jag alltid våtservetter. Går supersmidigt och snabbt och allt blir rent. Så det är ett supertips!

Här är sminket efter att jag har torkat rent det. Känns så mycket fräschare nu! Dessa använder jag som sagt dagligen (inte alla men dom flesta) och är mina favvisar. 

CCkräm från Almea – HÄR//Bronzingpuder från Bobbi Brown – HÄR//Concealer från Make Up Store – HÄR, HÄR//Foundation från Maybelline – HÄR, HÄR, HÄR//Ögonskugga från Make Up Store – HÄR, HÄR//Rouge från Make Up Store – HÄR, HÄR// Läppstift från ISADORA – HÄR, HÄR//Mascara från Benefits – HÄR (adlinks).

Blev även en liten slänghög som åkte i soporna med produkter som tagit slut men ändå legat kvar och skräpat. Xlash mascara – HÄR//Diorshow Iconic – HÄR//Foundation från maybelline – HÄR, HÄR, HÄR (adlinks). 

Min helt fantastiska plattång! Lite dyrare men lite bättre. ÄLSKAR verkligen ”ghd eclipse” och det är ett av mina bästa köp någonsin. Finns HÄR, HÄR, HÄR, HÄR (adlinks)//Och min fina hårtork som är hur bra som helst den med! Jag köpte min HÄR (adlink). 

Min locktång som kommer från Rapunzel Of Sweden + tillhörande handske//Och mina två borstar som finns bland annat HÄR och HÄR (adlinks). 

Och produkterna som ligger i ”hårkorgen”. Slängde dock bort oljan då den var slut och la i en ny jag har köpt istället. Dessa produkter finns iallafall HÄR, HÄR och HÄR (adlinks). 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish