Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

1a oktober

Godmorgon finaste ni! 

Ni anar inte hur häftigt det känns att gå in i OKTOBER månad! Är så glad och pirrig. Detta är månaden med stort D (om vi nu inte går över lite och bebis väljer att komma i november). Idag tänkte jag spendera dagen på att rensa lite bland mina grejer. Fixa iordning min sminkväska och tvätta rent allt där i och göra fint och snyggt i lådan där jag har plattång, hårtork, borstar och annat jag använder dagligen till håret. Samlas så mycket hår där i efter ett tag och det är ju inte det fräschaste. Så känns som att det är på tiden! Och skönt att få ordning innan bebis ankomst. Annars så är typ allt annat på sin plats och jag har verkligen haft tid att göra allt perfekt här hemma. Alla grejer är på sin plats, garderoberna är rensade och städade, allt är sorterat och klart och ja – till och med förrådet i källaren är iordning. Så vi är helt klart redo för en liten nu! Hade säkert gått bra med lite kaos runtomkring också men jag gillar att ha ordning omkring mig och slappnar av bättre då.

Ikväll slutar F tidigt och då ska vi iväg och storhandla (vilket också innebär att köpa hem massor med FRUKT, mums) och kanske gå lite i butiker. Sen blir det säkert antingen hemgjord pizza eller sushi till middag beroende på vad vi är sugna på + massor med mys i soffan. Såg förresten att ett av mina favoritmärken med tvålar, duschkrämer osv hade släppt en ny produktserie med ”julig” doft så den ska jag kika på också. Kanske får med mig något litet hem och då visar jag såklart det här inne sen! =)

Önskar er världens bästa dag! Stor kram!

Igår åt jag jättegod vegansk ”kebab” från Oumph! med fullkornscouscous och grönsaker + lite sås. Kan verkligen rekommendera den varmt och vi köper deras vegokött på ICA (finns både färdigmarinerat i olika varianter och okryddat). 

Och dessa godbitar landade i brevlådan igår. Dom är lite mindre än dom jag har haft tidigare och verkligen enormt fina. Finns HÄR (adlink) och jag kommer att visa hela innehållet i mitt paket som jag köpte lite längre fram. 

I paketet låg massor med snyggt till F också. Ni finner allt HÄR (adlink). Jag hade sådan tur och fyndade alla plagg till honom på 50% rabatt då dom hade erbjudande just den dagen. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish