Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bästa kvällen på länge

Hej finisar och godmorgon!

Igår hade jag nog en av dom bästa kvällarna i hela mitt liv. Vi hade så otroligt mysigt ihop att jag knappt kan sätta ord på det. Om det är något man ska unna sig som par ibland så är det den där extra upplevelsen. Inte bara en fika på stan eller bio utan lite mer. Vi är rätt duktiga på det kan jag tycka men man glömmer jämt bort hur otroligt härligt det är att bara få rå om varandra och njuta i en härlig miljö. 

Vi var iallafall på Sankt Jörgen och vi kom dit och bytte om strax innan fem. Vid fem började vår sparitual och vi fick välja produkter och fick en genomgående visning av dom olika delarna i spat och vad man kunde göra var. Vi myste runt och hade det SÅ bra i runt tre timmar (med fotbad, helkroppsskrubb, ansiktsmask, olika bastus osv) innan det var dags för en sen middag i restaurangen. Vi hade bara beställt tvårätters när vi bokade men köpte till trerätters när vi väl var där då vi båda var så sugna på efterrätt och inte ville att kvällen skulle ta slut. Menyn var jättespännande och till en början var vi vääääldigt kritiska mot maten (då det var kål och kroppkaka som stod på menyn) men herre så gott det var! Kan med handen på hjärtat säga att det var bland det godaste jag har ätit i hela mitt liv. Både förrätten och varmrätten var underbara. Och efterrätten var bra den med!

Idag är jag riktigt, riktigt trött. Sådär trött som jag brukar bli när jag är helt avslappnad under längre stunder. Nästan så att jag känner mig lite sjuk, haha. Barnmorskebesök står på schemat och jag ska också passa på att få nya naglar hos fina Effi. Fick en tid rätt akut då min tumnagel gått av och det hade varit skönt med nya innan förlossningen! Lillkillen kan ju komma när som helst. Skulle egentligen till Emelie idag men kom på mig själv med att vi hade just ett BM-besök idag. Gravidhjärnan funkar verkligen inte som den ska alla dagar, haha.

Annars så blir allt med graviditeten och förlossningen så verkligt när folk kommenterar saker som ”jag födde min dotter i vecka 38” på mina bilder. Då förstår jag verkligen att det kan hända när som och att vi kommer ha en till familjemedlem inom dom närmsta veckorna. Så spännande!

 

Stooooora magen och jag. Många kommenterade på instagram att magen verkar ha sjunkit mycket och ja, det har den VERKLIGEN!! Syns extra mycket här tycker jag.

Bakifrån skulle man nog aldrig misstänka att jag är höggravid 😉 Varmvattenpoolen ute var helt fantastisk och så varm och gó! Satt där i säkert 45 minuter, haha//Och F simmade några längder i den stora poolen inomhus. 

Vilade lite i sköna sängar också en stund. Så mysigt! Och det var ju ännu mer mysigt med en liten brasa mitt i rummet. 

Magen och jag fotade lite i spegeln också. Man vet ju aldrig hur länge till jag har chans att göra det, haha. Gäller att passa på. 

Kan varmt rekommendera detta SPA till alla som vill ha en avkopplande stund eller fira något extra. Vi firade inget speciellt men kärleken går ju alltid att hylla lite extra =)

Till förrätt var det spetskål och grönkål, lite såser, äpple och nötter. Så.himla.gott!!//Och varmrätten var kroppkakor fyllda med svamp med lingon, svamp och svampsky + rotsaker och potatis till. Huuuur gott som helst verkligen! 

Och våra två efterrätter! Min var gjord på nypon, vaniljglass, nougat och Fs var lite tyngre på kaffe, plommon, rom och choklad. Båda var kanon! Och vi skålade i var sitt glas alkoholfritt såklart.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish