Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Underbara söndag

Som vanligt går helgerna på tok för snabbt men jag klagar inte då det är ett steg i rätt riktning till att få träffa vår son och nya familjemedlem. Dagarna går mest åt att längta och drömma nu för oss båda. Vi pratar och funderar, försöker komma fram till olika saker och planerar för att få det så enkelt som möjligt nu dom närmsta månaderna. Vi pratar också mycket kring hur vi ska göra med att visa vårt barn i sociala medier och är rätt eniga om att vi inte kommer att vilja exponera honom alls och att vi kommer att värna om hans integritet till 1000%. Vi kommer nog att visa bilder men bara från sidan, bakifrån, på långt håll osv. Ja, diskussionerna går varma här hemma men vi är väldigt eniga om det hela och F vet att jag kommer att sköta det snyggt när det kommer till bloggen och instagram. Hade jag inte varit en offentlig person så hade jag nog lagt ut bilder på honom men nu när det är så pass många som följer oss så känns det som det bästa valet trots allt. Men vi får se hur det känns när han väl är här också såklart. 

Vi har hunnit åka en sväng till Varberg också för att kika på förlossningen och se till att vi hittar dit. Det blir ju så mycket lättare när man har gjort något ett par gånger och man vet direkt var man ska när det väl är dags. Vi kollade också i parkeringsmöjligheterna och det var gratis parkering vilket är kanon! Då slipper man tänka på småpengar och liknande när man ska ge sig av. 

Idag vet jag faktiskt inte riktigt vad som står på schemat och vi står mellan att bara mysa hemma och ge oss ut i butiker och spana + ta en fika. Vi får se vad som händer. Stor kram på er och ha en jättefin dag! =)

Såhär ser jag ut hemma för det mesta. Mina grå favoritmjukisar som är dom skönaste jag har för tillfället + en vit, tight tröja. Jag köpte massor i samma modell i vecka 26 och är SÅ glad för det nu då dom verkar helt slut på H&M. Kostade typ 79:-/styck också. Riktiga kap som verkligen har räddat min graviditet nu mot slutet. Filten och kuddarna i bakgrunden kommer från inwhite4you.se och ljuset finns HÄR

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish