Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

22 dagar kvar

Idag har vi 22 dagar kvar till beräknad födelse och 92,1% av graviditeten har passerat. Det känns magiskt och oförståeligt. Är det verkligen sant? Visst har min graviditet gått otroligt snabbt!? Det är så många som jag har pratat med som också är gravida och som verkligen påpekat hundra gånger att deras egna graviditet går låååångsamt medan min bara runnit iväg. Vecka 38 på måndag iallafall. Helknäppt! Ska be F fota mig och magen massor idag så att vi verkligen passar på att föreviga oss nu sista tiden. Man vet ju inte när det är dags, det kan lika väl vara imorgon. F tror att han kommer att komma 10e eller 12e oktober och jag tror också att han kommer att komma lite tidigare. Min kropp känns så redo att föda nu och min magkänsla brukar oftast ha rätt. Sen så kan det ju lika gärna vara så att jag går över två veckor, om jag ska tro på vad resten av min familj säger, haha. Spännande!

Måste slå ett slag för denna ”skinka”. Så magiskt god och jääääättegod på rostat bröd, mums!//Och magen imorse. Herregud! Känner mig som en riktig blåval nu. Du är välkommen ut bebis <3

Hur overkligt är det inte att det inom fem veckor kommer att ligga en snutt i denna säng!? Är så nöjd med sänghimmeln från lekmer.se, babynestet är beställt via instagram och stora kaninen är från Teddykompaniet medan lilla kaninsnuttisen är från Kappahls Newbie//Och gårdagens kvällsfika. Kopparna är Mateusporslin och resten av porslinet + filten och kuddarna är från inwhite4you.se.

Min fina Klong-vas från presenten.se! Är helt såld på den och just nu kan du vinna en likadan i valfri färg på min instagram så in och tävla! Vi köpte nya blommor till den igår och visst blev det fint!?//Och min nya kofta/kappa från chiquelle.se är SÅ fin och otroligt varm. Den räddar dom kyligare dagarna nu i slutet av graviditeten.

Och månadens The Healthy Box såg ut såhär! Så mycket gott och roligt som alltid. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish