Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Friyay

Hej fina vänner!

Vilken lycka att det äntligen är fredag! F och jag låg kvar i sängen till strax efter tio och efter det klev vi upp och åt tidig lunch och tog en promenad med vovvarna. Ett paket fick vi också ta emot och det var fyllt med massor av kul till hundarna! Deras första blogg-present någonsin och fyyyy så lyckliga dom var. Så här hemma leks det på massor med nya leksaker och bollar. Dexter som brukar sitta klistrad på mig här hemma har ignorerat mig helt dom senaste timmarna då han hittat en ny ”älskling” i form av en grön anka som piper, haha. Ska visa er paketet sen! 

Annars så tänkte jag lägga en beställning på lite höstkläder nu och jag visar er innehållet när jag shoppat klart och beställningen är lagd. Jag är även i behov av nytt storpack med schampoo och balsam (jag använder detta och detta) och jag såg att eleven.se hade ett kanonerbjudande att man fick en goodiebag till ett värde av massooor av pengar om man handlade för 1299:- eller mer. Så det ska jag passa på att göra! Visar er den beställningen sen också såklart. Ni kan läsa mer om det erbjudandet HÄR om ni också behöver fylla på med produkter i skönhetsväg. 

Sen vill jag passa på att tipsa om att jag just nu har tre pågående tävlingar på min instagram! En bikini från todiefor.com, en klong-vas i valfri färg från presenten.se och ett presentkort hos lekmer.se tävlas just nu ut! Så in och tävla hos @gabriellajoss. 

Gud vilket tråkigt och ”informativt” inlägg det blev, haha. Igår fick vi annars bra nyheter om att F har fått nytt kontrakt på jobbet och det ska vi fira i helgen. Så himla roligt! Sen fick jag också veta att han hade massor med semesterdagar kvar att ta ut som han måste ta ut detta år och det blir ju helt perfekt nu inför bebisens ankomst. Ingen är gladare än jag just nu! Och jag börjar också se ljuset i tunneln med hela graviditeten. Snart är den över och jag kan börja röra mig utan smärtor igen. Längtar massor! Nu är det ju SÅ nära. Idag är det ju lönedag (för många) och bara tanken på att vi kommer att ha en bebis här innan nästa löning får mig att rysa av glädje. Och det är näääästan helt säkert att vi kommer kunna komma iväg till Umeå i december över jul (eftersom att F jobbade förra julen) och det gör mig ännu gladare. Jag saknar min familj så himla mycket och har enorm hemlängtan. 

Annars ska jag spendera denna dag i soffan med massor av repriser på tvserier och mys med hundarna. Önskar er en superfin dag och start på helgen. Stor kram på er!

Dagens goda lunch som fick bli pasta (som är helt gjord på röda linser och inget annat) och bolognese med persilja + sallad.

Mina tre favoritprodukter från LUSH som verkligen lugnar hyn och dämpar alla finnar och blemmor i världen. ÄLSKAR dom och det var dags att fylla på dom då nästan allt i badrumsskåpet var slut. Dom fick alltså hänga med hem från stan igår//Även handtvålen i badrummet här hemma var slut så passade på att handla en ny av den också. Denna finns HÄR men jag köpte min på Åhléns. 

Och min fina vän som jag mötte igår hade köpt denna till mig så hon tyckte att dom jag har hemma är för korta, haha. Kunde inte sluta skratta. Nästan ALLA som hälsar på hos oss och lånar laddare klagar på hur korta dom är så det blir ju perfekt 😉

Och det är dags att avmaska vovvarna i och med att många hittat mask i avföringen runt om i området. Så denna fick också hänga med hem igår. 

Och två bilder från gårdagskvällen. Vi kvällsfikade fröknäcke med smak av tomat och vegansk ”mjukost” + gurka och örtsalt. Mums! =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish