Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Xbeauty.se

Ni som har läst min blogg från dag ett vet att jag (på tiden när min blogg var liten) råkade ut för en fruktansvärd fransförlängning. När jag väl lyckades få bort den så hade hälften av mina fransar hängt med. Min bästis var hemma hos mig den kvällen och jag bara grät floder. ”Fransteknologen” sa typ att det inte alls var något fel på hennes arbete när jag smsade henne och den dagen lovade jag mig själv att aldrig mer gå till någon som jag inte är 1000% säker på. Jag utbildade mig även själv till fransteknolog kort därefter för att lära mig tekniker och vad som är rätt och fel. Det är dock aldrig något jag har arbetat med mer än att göra på vänner då och då men jag har diplom och är godkänd i det. Det är kanske något ni inte visste om mig? =)

Hur som helst så googlade jag och bästis runt på fransserum hela den kvällen och vi fann xlash. Jag klickade hem en tub och efter det var jag helt fast. Jag var till en början jätterädd för allergiska reaktioner och liknande men redan efter EN vecka så hade mina fransar blivit tjockare och växt ut en bit. Jag var helt mållös och även F som typ aldrig märker sådant kommenterade att mina fransar var ”räddade”. Sedan dess har jag predikat om xlash för alla jag känner och det är verkligen en produkt jag varmt rekommenderar till alla som vill få tätare eller längre fransar. Detta skrev jag januari 2014 här på bloggen: 

”Tänkte skriva av mig lite. Jag har alltid haft långa och tjocka fransar och varit jättenöjd med dem. Började göra fransförlängning igen för ett par månader sedan för att slippa sminka ögonen och har alltid varit jättenöjd. Under senaste veckan har jag dock märkt att något inte riktigt stod rätt till. Det slutade med att väääldigt många av mina egna fransar föll av, så jag har varit i tårar i princip hela tiden senaste dagarna. Fransarna för mig är extremt viktiga och jag har nog aldrig känt mig såhär ful i hela mitt liv. Är ledsen och vill knappt gå ut och visa mig. Efter att ha hört mig för lite på instagram + läst lite olika bloggar och forum så bestämde jag mig för att ge xlash ett försök. Jag hoppas verkligen att det funkar på mig och jag håller alla tummar och tår att det kommer dimpa ner i brevlådan nu i början av nästa vecka. Har bestämt mig för att stanna hemma till på onsdag och bara vila de fransar jag har kvar helt osminkad. Känns jobbigt för mig som gärna gör mig iordning iallafall lite varje dag. Men jag måste och då får det bli så. Har iallafall varit riktigt nere på grund av detta och mycket tid har spenderats i tårar. Hur larvigt det än låter för lite ögonfransar.”

Detta skrev jag någon månad senare: 

”Ni som har följt min blogg ett tag vet att jag är ett stort fan av xlash. Jag har använt dennna mirakel-produkt i cirka två månader och mina fransar har blivit helt fantastiska. Nu kladdar jag bara på det cirka var tredje dag för att resultatet ska hålla i sig och innan det så la jag på lite varje kväll innan läggdags. Om ni vill läsa om min”xlash-resa” så kan ni backa bak någon månad i arkivet för att se bland annat före/efterbilder. Allt började med en misslyckad fransförlängning som förstörde mina egna fransar totalt och lämnade dom glesa, svaga och korta och nu är jag helt såld på detta serum!”

Så ja, det funkar verkligen! I samarbete med xbeauty har jag nu fått hem lite nya produkter att testa ur deras sortiment och jag tänkte dela med mig av dom här på bloggen. Xlash använder jag ju inte längre då jag nu har (en lyckad) fransförlängning och har haft i kanske ett år. Men är ni sugna på xlash (som jag verkligen rekommenderar varmt från hjärtat då jag testat produkten och använt under längre tid) så finner ni det HÄR och HÄR. Ni kan även läsa andras recensioner under produkterna på hemsidan. 

Denna produkt har fått så himla fina omdömen på hemsidan så det var en av produkterna jag verkligen ville testa! Så ska bli kul att göra det då den påminner mig rätt mycket om mitt absoluta favoritläppglans som är ”O´plump från Smashbox”. Denna produkt finner ni HÄR och att döma av recensionerna som står på sidan så är det en kanonprodukt. Ska bli kul att testa.  

 

Denna färg var helt fantastisk och jag tror den blir perfekt nu i höst! Ni finner detta läppglans HÄR 

Denna har jag testat förr och den är SÅ bra. Den är sjukt billig också vilket är ett stort plus. Finns HÄR. Det jag gillar mest med denna är att man kan bygga upp en egen grad av hur täckande man vill ha det. Ett lager täcker inte mycket alls men ger ändå bra resultat med lite concealer medan det funkar minst lika bra att köra tre lager och få jättebra täckningsgrad om man hellre vill det.  

Denna har jag också hört bra om när det kommer till att applicera makeup så ska bli riktigt kul att testa. Finns HÄR och även i rosa HÄR

Denna har jag aldrig testat men ska bli kul att göra det och se om det blir någon skillnad på sminket. Finns HÄR och en med ”mattande” egenskaper finns HÄR

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish