Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Snart helg!

Kom precis hem efter en urmysig fika med en fin vän. Så himla kul och välbehövligt att bara prata av sig lite och babbla om allt mellan himmel och jord. Handlade hem lite nödvändigheter innan vi möttes upp, en handtvål och lite smått från LUSH då jag behövde påfyllning av mina favoriter därifrån. Visar allt imorgon! Köpte även avmaskningsmedel till hundarna då hunddagiset i vårt område satt upp lappar överallt där det står att dom hittat mask i avföring här runtom och att man ska passa på att avmaska. Så det ska vi göra! Hundarna sover i sängen och är överallt där vi är och att jag som höggravid skulle bli smittad av mask nu finns inte på kartan, haha. Då dör jag ju (okej inte riktigt men det är liksom tillräckligt jobbigt som det är). Nu längtar jag i vilket fall efter helg och att få ha F hemma. I helgen ska vi på en liten shoppingrunda och passa på att fika eller äta ute igen. Det gäller att passa på nu sista veckorna(/dagarna?) innan graviditieten är över. 

Dagens mage! Jackan finns HÄR och har hängt med flera säsonger nu. Älskar den//Och dagens fika! MUUUMS så gott med chokladcheesecake och min favvo chailatte på sojamjölk såklart. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish