Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Saker jag behöver efter bebis ankomst..

..Som ni vet så har jag inte handlat ALLS till mig själv nu under graviditeten. Inga kläder, inga skor, inga underkläder.. Nej, i princip inget alls i klädväg! Så tråkigt men det var samtidigt något jag hade bestämt redan innan då jag tycker att dom flesta mammakläder som finns att köpa är fula och onödigt dyra. Jag köpte på mig lite baslinnen och toppar i början och har i principt levt i dom sedan vecka 26 (när magen blev för stor för att jag skulle kunna använda mina vanliga kläder) ihop med lite skönare byxor. Nu inför löning har jag faktiskt skrivit en lista på grejer som ska inhandlas till mig själv och jag är så taggad på massor av shopping och att få komma i mina gamla storlekar igen. Här kommer listan på det jag tänker inhandla och självklart så visar jag upp plaggen mer specifikt när jag lagt beställningen lite senare. Och sen kommer jag även att inhandla nytt smink då det även ekar rätt tomt på den fronten och i princip allt behövs förnyas eller fyllas på! En ny plånbok också, haha.. Och en stooor och skön halsduk!

1. Ett par snygga boots – Detta blir mitt första inköp men även det inköp jag tänkte vänta längst med då mina vader är rätt vattenfyllda nu som höggravid. Jag hade tänkt mig ett par lite högre som det även funkar att ha lite tjockare sockar i mot vintern. Finns även många snygga låga men jag har redan två par här hemma från tidigare år. 

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

2. En varm jacka – Som jag kan använda både nu på senhösten och gärna en bit in på vintern eller hela vintern. Jag är dock lite tveksam på hur jag ställer mig till dun/fjädrar osv och känner att det är en industri jag helst inte vill bidra till alls. Får hitta ett annat varmt alternativ. 

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

3. Träningstights – Nu under graviditeten har jag haft ett par tights jag kommit i. Så tråkigt! Så detta ska helt klart inhandlas och just nu är jag mest sugen på grått, grått och grått! Så snyggt. 

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

4. Nya örhängen – Jag har använt mina som jag köpte inne på NK från Michael Kors och endast dom hur länge som helst nu. Är så sugen på att uppdatera mig med ett par nya. Jag är ju som ni kanske vet en ”silverperson” och jag älskar Marc Jacobs örhängen. Har ägt två par därifrån men dom försvann tyvärr spårlöst när vi flyttade.

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

5. Mysiga koftor – Ska köpa på mig massoooor! Åh vad mycket snyggt det finns i butik nu och jag gillar mest det som går i brunt, beiget, grått, vitt och svart. 

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

6. En ny necessär – Har en supergammal från Make Up Store nu som är så sliten och ful. Någon av dessa nedan ska jag helt klart klicka hem. 

HÄR//HÄR//HÄR//HÄR

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish