Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En kväll för oss själva

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er. Jag mår bra men är sjuuuukt trött då jag vaknar mitt i natten hela tiden och inte lyckas somna om. Snittar kanske mellan tre och fem timmar sömn vissa nätter nu men som tur är har jag ju möjlighet att ta igen det på dagarna vilket jag också gör. F åkte till jobbet för inte så längesedan och jag ska bara ta det lugnt idag innan kvällen då jag ska möta upp en vän på stan för en fika. Så mysigt!

Igår var vi på del två av vår profylaxkurs via Magplasket (tryck på länken för att komma till deras hemsida) och vi gick igenom allt från massagetekniker till förlossningsställningar. Vi fick testa på mycket och det var riktigt kul! F fick bland annat testa allt ifrån fjärilsmassage till lite hårdare massage på mig och vi avslutade hela kursen med att testa handmassage och olika ställningar där man kan använda sin partner som hjälp genom värkarna. Kan verkligen rekommendera denna kurs STARKT till alla som väntar barn. Så otroligt värt och man får verkligen lära sig jättemycket som man inte alls hade koll på. Man har även möjlighet att ställa frågor precis när som helst då grupperna är så pass små. Är så himla glad att vi gjorde detta ihop och det dödade min förlossningsskräck helt + att jag är helt övertygad om att förlossningen kommer att gå superbra nu! Och vi kommer att vara världens bästa team. Är rejält taggad på att föda så nu är det bara för bebis att komma när han är redo. 

Efter kursen så gick vi en sväng på stan och åt lite pizza till sen middag innan det var dags att åka hem och sova. Detta kanske är sista gången vi äter ute utan en liten på ett tag, man vet ju aldrig! Hoppas iallafall att vi ska hinna någon enstaka gång till då det är så mysigt med VI-tid. 

Annars så har vi bokat tid för vaccinering av hundarna nu så nästa vecka är det dags. Vi har varit rätt dåliga på det just för att våra vovvar inte umgås med djur vi inte känner och aldrig har gjort det heller. Dock så kommer dom att ta in på hundhotell under tiden vi är på BB och då känns det viktigt med vaccinering + att det oftast är ett krav från hotellets sida. Jag har jättemånga fina vänner som sagt att dom kan ställa upp som hundvakter under förlossningen men det kändes på något vis ändå bättre med hotell. Lerum hunddagis kommer vi att lämna våra vovvar hos när det är dags och jag är så himla tacksam att dom ställer upp trots att vi kommer in med så kort varsel. Har hört så mycket bra om dom och det känns skönt att veta att hundarna är i trygga händer så att allt vårt fokus kan ligga på att just föda barn. 

Jag funderar på att öppna kommentarsfältet igen till nästa vecka och dra igång en frågestund. Vad tror ni om det!? =) Jag saknar alla era kommentarer och det blir inte alls samma känsla att blogga utan era kloka och fina ord, tips och idéer. Skickar en stor kram så länge till er alla så hörs vi mer sen! <3

Har ju verkligen inga kläder som passar längre men körde på vanligt linne, sköna byxor och en lite längre och tjockare tröja från chiquelle.se

Och pizzan var supergod! Det är min favvo inne hos Vapiano. Med champinjoner, paprika och aubergine på =) F åt samma!

Mannen var supernöjd då han fick paket igår innehållande ett par nya nike-skor, halsduk, skjorta och tshirt. Och passade på att fota honom i nya tröjan när han mikrade lite lunch. Den satt supersnyggt! Allt är köpt HÄR och annars finns skorna även HÄR

Fick hem en liten överraskning i brevlådan också! Perfekt för mig som bara sitter hemma nu innan förlossningen. Låter som en superspännande bok!

Och dagens snabba och goda lunch fick bli fullkornsbulgur med sesam nuggets från Hälsans Kök. Och tallriken är från inwhite4you.se

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish