Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Chips och hallon

Hej vänner!

Igår var jag så himla sugen på chips och även på hallon (!?) så på förmiddagen innan F skulle till jobbet handlade vi hem både hallondryck, flera paket med färska hallon och mina favvochips som bytt förpackning men som smakade minst lika gott! Vi besökte ju även vår barnmorska igår och bebis är superfixerad och ligger lååångt ner i bäckenet. Alla värden ser bra ut och sf-måttet (la det på minnet för en gångs skull då jag vet att många frågat efter mitt mått) ligger på 33. Förra gången låg det på 32 och gången innan det låg det på 29. Magen/livmodern växer exakt med den utritade kurvan så det känns riktigt bra! Nästa besök som är redan nu till veckan som kommer ska vi prata om förlossningen och vi ska även få alla papper vi behöver ha med oss till Varberg då vi bestämt oss för att föda där. Igår kväll hade jag också mitt andra pass vattengympa och det är helt ärligt det bästa som har hänt mig under denna graviditet. SÅ SKÖNT! Är otroligt ledsen att jag inte hittade det tidigare än i vecka 36. Men bättre sent än aldrig iallafall!

Idag är mannen ledig och ikväll ska vi på del två av vår profylaxkurs. Så roligt! Och innan det är dags för den så ska vi bara mysa hemma och rå om varandra. Så lyxigt att han har tre lediga dagar denna vecka. Jag är enormt sugen på hemmagjord sushi så förmodligen så blir det dagens lunch eller middag. Stor kram på er!

Den tokfina filten kommer jag att visa lite senare här inne så håll utkik! Den är iallafall från Odd Molly och inwhite4you.se

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish