Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredning

KLONG

Äntligen är denna vackra vas min! Har kikat på den så länge och funderat över färg och modell. Detta är den stora i svart och nu pryder den vårt köksbord. Ska köpa en stooor och fin bukett nu i veckan att ha i den. Tycker det blir extra fint när man stoppar mycket blommor av olika former och färger i den. 

Denna är från presenten.se och ni hittar exakt denna modell HÄR. Utöver produkter från KLONG så har dom även ett stort utbud från andra populära märken så helt klart värt att kika in på deras hemsida.

Och vet ni vad det bästa är!? I samarbete med presenten.se har jag fått äran att lotta ut en likadan vas i valfri färg till er! Så på min instagram @gabriellajoss kommer det att dyka upp en tävling inom närmsta dagarna. Så håll utkik! 

Är så otroligt nöjd med den! Tycker även att den i guld är riktigt snygg men den svarta passade in i vårt hem lite bättre. Därav valet av just en svart. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish