Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fem saker ni kanske inte visste..

..Jag städar ur kylskåpet säkert en gång i veckan. Jag är ju som ni vet ett städfreak av rang som inte klarar av smuts i någon form. Så ja, då plockar jag ut ALLT som finns i kylen, slänger ut det som är gammalt, lagar mat på det som kan ”räddas” och gör matlådor + torkar rent alla hyllor. Vecka efter vecka efter vecka… Efter vecka..

..När jag köper en ny foundation så sparar jag alltid den gamla och låter den stå öppen ett tag (lagomt hygieniskt i know) och använder den sedan som concealer då den blir riktigt tjock och ”torr” efter ett tag. Täcker typ ALLT och man får rätt färg direkt, haha. Annars använder jag också DENNA concealer. 

..Jag tackar nej till 80% av alla samarbetsförfrågningar jag får via min blogg/instagram. 

..Jag ångrar mig alltid när jag byter hårfärg. När jag har ljust så vill jag har mörkt och tvärtom. 

..Jag är jätterädd att jorden ska gå under på grund av hur mycket alla konsumerar och hur mycket folk äter, kör bil, flyger flygplan osvosvosv. Och på tal om det skulle jag vilja dela en artikel som F visade mig och som påminner mig extra mycket om varför vi väljer grönt och vegetariskt. Ni kan läsa den HÄR

En bild från vecka 19 som inte har så mycket med inlägget att göra. Och jag tyckte att magen var enorm redan här, haha.. Nu blir den som tur är nog inte så mycket större. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish